Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 06 листопада 2021, 14:25
995
0

Манчестер Юнайтед – Ман Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 11-го туру АПЛ

| Оновлено 06 листопада 2021, 14:25
995
0
Манчестер Юнайтед – Ман Сіті. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 11-го туру АПЛ «Манчестер Юнайтед» – «Ман Сіті».

«Впевнений, що всі в передчутті супердербі манчестерських грандів. Для цього є всі причини. Обидві команди мають фантастичний атакуючий потенціал. Роналду забиває майже у кожному матчі. «Сіті» більше діє за рахунок фірмової командної гри. «Містяни» створюють гольові моменти за рахунок цього.

Після домашнього фіаско 0:5 від «Ліверпуля» реально розглядалася відставка Сульшера. Але, як на мене, норвежця врятував Сер Алекс Фергюсон і йому ще дано термін на три матчі. МЮ зібрався і за всіма статтями обіграв «шпор» (3:0), спровокувавши у лондонців зміну тренера. Замість португальця Нуну Санту біля керма «шпор» став дуже іменитий італієць Антоніо Конте, як я і передбачав. Конте – тренер-переможець, а отже, буде дуже цікаво. МЮ результативно 2:2 зіграв у Бергамо. Обидва м'ячі наприкінці обох таймів забив… Хто б ви думали? Звісно, ​​Кріштіану Роналду! Португалець знаходиться у чудовій ігровій формі.

У «Сіті» інша ситуація. У них дивна закономірність. Якщо вони не забивають, то точно поступаються, навіть не граючи внічию. Вони програли 0:1 «Лестеру» та «Тоттенхему», 0:2 – ПСЖ та «Крістал Пеласу». Не забили «містяни» і в матчі Кубка Англійської ліги з «Вест Хемом», поступившись в серії пенальті. Тому робіть висновки. Я це пов'язую з тим, що «містянам» не вдалось придбати топ-форварда. Доводиться це компенсувати колективністю зусиль в атаці всієї команди. Але при цьому знижується надійність оборони. «Ман Сіті» вже на п'ять очок відстає від лідера «Челсі» та на два бали від «Ліверпуля». Передбачаю, що хтось із цих команд і стане чемпіоном АПЛ.

У турнірній таблиці манчестерські команди розділяє лише три очки і МЮ хоче зрівнятися з «містянами» у разі перемоги. Але особисто я бачу у цьому поєдинку результативну нічию», - сказав Грозний.

Матч «Манчестер Юнайтед» – «Ман Сіті» відбудеться 6 листопада. Початок зустрічі – о 14:30.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.