Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 листопада 2021, 14:37
5749
10

Великий блеф! Організатори спростували,що Мессі повідомили про Золотий м'яч

Головний редактор France Football Паскаль Ферре не підтвердив чутки

| Оновлено 06 листопада 2021, 14:37
5749
10
Великий блеф! Організатори спростували,що Мессі повідомили про Золотий м'яч
Getty Images/Global Images Ukraine

Головний редактор журналу France Football Паскаль Ферре спростував інформацію про те, що форварду ПСЖ Ліонелю Мессі вже повідомлено про перемогу в голосуванні за Золотий м'яч 2021:

«Це повна нісенітниця. Ми спостерігаємо такі речі останні 10 днів. Великий блеф!»

Раніше повідомлялося, нібито аргентинському нападаючому повідомили про те, що він виграв приз.

Золотий м'яч вручать 29 листопада у Парижі. Минулого сезону Мессі виграв Кубок Америки 2021 зі збірною Аргентини та став найкращим бомбардиром Ла Ліги, виступаючи за «Барселону» (38 голів).

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
stopor2016
Весь мир - бардак , все люди - б ..... .
Barsa_che
Месси, не только выиграл кубок Америки, где в финале сборная Аргентины обыграла сборную Бразилии на ихнем поле, знаменитом стадионе Марракана, а и был на этом турнире, лучшим бомбардиром, лучшим ассистентом и лучшим игроком! А еще Месси, в составе Барселоны, выиграл кубок Испании, а в чемпионате Испании был лучшим бомбардиром - 30 мячей! В новой команде ПСЖ, к сожалению, Месси пока мучает травма, но тем не менее в трех матчах лиги чеипионов, он забил 3 мяча! Месси заслужил золотой ияч, в этом сезоне!
ViaBor
Кинули утку что бы Месси не получил ЗМ)
S&L
Золотий м'яч вручать 29 листопада у Парижі. Минулого сезону Левандовский нічого не виграв зі збірною Польщі 2021, на відміну від Жоржиньйо чи Мессі завдяки їхнім збірним вцілому. Проте виграв престижну, індивідуальну нагороду, серед топ 5 ліг, як найкращий бомбардир Бундесліги 41 м'яч, виступаючи за Баварію загалом у всіх турнірах 48 м'ячів. На відміну від того таки Мессі Ла Ліга 30, виступаючи за Барселону загалом у всіх турнірах 38. Золотий М'яч був і буде індивідуальною нагородою, тому фаворитом є Роберт. Добре що France Football спростувала інформацію проте що від її імені на багатьох ресурсах, на жаль в тому числі sport.ua, розповсюджують ніби то достовірну інформацію про те що переможець заздалегідь вже відомий і ним є Ліонель Мессі.
Chuess
А если ему дадут, что тогда писать будут?
S&L
Очень хорошо ибо негодование по поводу Месси и Золотого Мяча очевидно. Одни журналисты раздувают инфо о как будто решенном вопросе Золотого Мяча, лживая информация (утка). Другие выдают эту же (утку) ссылаясь на достоверный источник за правду и несут эту не проверенную ересь в массы, ожидая реакцию, жёлтая пресса всегда читабельней*. Ну, а потом проверяют и опровергают. Сама организация France Football вместо того что бы выступить с заявлением немедленно, просто берет паузу и ждёт, наблюдает как её вымазывают* грязью и сплетнями. А ты сидишь казалось бы с достоверных источников, не жёлтых ресурсов читаешь эту ахинею! Вот так и доверяй журналистам и ихним ресурсам, хоть бери и сам всё перепроверяй!
euro2012_za_2012euro
"...и стал лучшим бомбардиром Ла Лиги, выступая за «Барселону» (38 голов)."
/
Неправдивая информация!
Лучшим бомбардиром он стал с 30 голами.
+3 гола в кубке
+5 ЛЧ.
Всего за год 38
Вячеслав Круссер
Вообще не понятно за какой хрен лилипуту золотой мяч в этом году?
Сергей Шец
Жоржиньо должен брать ЗМ! МеГГи максимум 3-ий в этом списке! Второй Лёва!!!