Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
559
0

Челси – Бернли. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии

Нагода збільшити перевагу для лідера АПЛ

Челси – Бернли. Прогноз и анонс на матч чемпионата Англии
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 6 листопада, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Брідж» відбудеться матч одинадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонський "Челсі" та "Бернлі". Стартовий свисток рефері Андре Маррінера з Бірмінгема прозвучить о 17:00 за київським часом.

Челсі


Посеред тижня колектив Томаса Тухеля став ще на один крок ближче до того, аби поповнити склад учасників плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА, обігравши на виїзді шведський «Мальме» (1:0). Із великою ймовірністю вже за підсумками п'ятого туру «сині» остаточно вийдуть до наступного раунду єврокубкових змагань, тому в останній грі перед листопадовою міжнародною паузою від них очікується чіткий акцент на поліпшення позицій у турнірній таблиці АПЛ.

Попереду на «пенсіонерів» чекає дуже складний відрізок, коли вони часто з'являтимуться в афішах матчів категорії «топ» не лише на внутрішній, а й на міжнародній арені, тому поточне лідерство в національній першості було б непогано грунтовно зміцнити черговою перемогою. Тим паче, що найближчий переслідувач в особі «Ліверпуля» гратиме цими вихідними в гостях у «Вест Хема», і від цього поєдинку можна очікувати будь-якого результату. У тому числі, позитивного для «Челсі». Лондонський клуб витратився на трансферному ринку цього літа лише з однією метою – виграти АПЛ. Поки що ситуація до цього тільки спонукає.

Бернлі


Один з аутсайдерів цього розіграшу продовжує гнути свою лінію виключно «англійського» футболу, який вирізняється малою результативністю. Проте, поточні тенденції АПЛ такі, що атакуючий футбол із боку суперників приносить значно більші результати. Саме тому «Бернлі» розташовується на третій із кінця позиції в турнірній таблиці, маючи малі шанси найближчим часом вийти із зони вильоту. При цьому далеко не кожен колектив може похвалитися відсутністю поразок у двох попередніх іграх. Вони ж принесли команді Шона Дайча чотири очки, що становить більше половини від загальної кількості набраних балів (7).

Загалом, можна сказати, що «бордові» зараз уже не виглядають настільки безпорадними, як на старті сезону, і навіть спробували нещодавно нав'язати боротьбу лондонському «Тоттенхему» у Кубку англійської ліги (0:1). Кожен новий суперник на поточному етапі є для «Бернлі» серйозним викликом, тому не має сенсу заглядати до календаря листопадових поєдинків. Очевидно, що передматчеві розклади будуть явно не на користь команди Дайча, та й перемагала вона востаннє на Бріджі ще чотири роки тому.

Орієнтовні склади


«Челсі»: Менді – Рюдігер, Крістенсен, Тіаго Сілва – Чілвелл, Канте, Жоржіньо, Джеймс – Хадсон-Одої, Зійєх – Хаверц.

«Бернлі»: Поуп – Тейлор, Мі, Тарковскі, Лоутон – Браунхілл, Вествуд – Макнейл, Гудмундссон – Вуд, Корне.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку «Челсі» знову обіграє «Бернлі», а інтрига полягатиме лише у кількості пропущених гостями м'ячів. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Челсі» (-2) за лінією Parimatch.

6 листопада, субота

«Челсі» – «Бернлі»
Лондон. «Стемфорд Брідж». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO / Oll.tv
Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 3:0
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 1
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ
Футбол | 26 квітня 2024, 06:09 2
ВІДЕО. Чемпіонат U19. Шахтар забив чотири м'ячі ЛНЗ

«Гірники» без проблем розібралися із суперником

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.