Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 12 листопада 2021, 14:44
1561
0

Джастін Гейджі – Майкл Чендлер. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 268

| Оновлено 12 листопада 2021, 14:44
1561
0
Джастін Гейджі – Майкл Чендлер. Прогноз і анонс на бій
Getty Images/Global Images Ukraine. Джастін Гейджі

Бій відбудеться 7 листопада у Нью-Йорку (США) на арені «Madison Square Garden» та стане частиною головного карду турніру UFC 268. Орієнтовний початок бою – 04:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Багатообіцяюче протистояння у легкій вазі між 2-м номером рейтингу UFC Джастіном Гейджі (22-3) та 5-м у цьому списку Майклом Чендлером (22-6) чекає фанатів на UFC 268.

Колишній чемпіон WSOF Гейджі провів відмінну серію з чотирьох перемог, де ним у першому раунді були нокаутовані Джеймс Вік, Едсон Барбоза і Дональд Серроне, а також зупинений ударами в 5-му раунді Тоні Фергюсон, який перемагав до цього у попередніх своїх 12 боях. Перемога над останнім принесла Гейджі пояс тимчасового чемпіона UFC у легкій вазі, і у жовтні 2020 року він вийшов на бій за звання беззаперечного чемпіона проти Хабіба Нурмагомедова. Нурмагомедов втретє захистив свій чемпіонський титул, фінішувавши Гейджі задушливим прийомом у другому раунді. Після тієї невдачі «Хайлайт» не виступав.

Колишній триразовий чемпіон Bellator у легкому дивізіоні Чендлер дебютував в UFC у січні 2021 року зі швидкої перемоги нокаутом над Деном Хукером. І вже у травні на турнірі UFC 262 «Залізний» вийшов на бій за вакантний титул UFC у лайтвейті. Але його суперник Чарльз Олівейра виявився спритнішим, зумівши забити Чендлера граунд-енд-паундом на старті другої п'ятихвилинки.

Прогноз на бій

Гейджі та Чендлер у минулому відмінні борці, але в клітці вони вважають за краще робити ставку на свої важкі руки. Отже, ми маємо бій двох боксерів-панчерів. Чендлер, на відміну від суперника, в ММА нерідко вдається до своїх грепплерських здібностей, проте Гейджі добре захищається від тейкдаунів, до того ж він фізично потужніший.

Чендлер найбільш небезпечний у першому раунді, надалі він, як правило, вже не є настільки вибуховим. Гейджі може скористатися тим, що його суперник підсяде в плані витривалості, та нокаутувати його.

Перемога Гейджіі нокаутом у 2-му раунді

Сергій Лебедєв
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.