Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 листопада 2021, 21:27
1737
0

Кальярі - Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок із явним фаворитом

| Оновлено 06 листопада 2021, 21:27
1737
0
Кальярі - Аталанта. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/Atalanta_BC

У суботу, 6 листопада, на стадіоні «Сардинія Арена» у Кальярі відбудеться матч 12-го туру італійської Серії А, в якому місцевий «Кальярі» прийме «Аталанту». Початок поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом. Арбітром зустрічі буде Марко Піччініні.

«Кальярі»

 

«Червоно-сині» цього сезону розчаровують найбільше у чемпіонаті Італії. «Островітяни» змогли набрати лише шість очок у 11 матчах та замикають турнірну таблицю чемпіонату Італії. «Сардинці» здобули лише одну перемогу, тричі зіграли внічию та сім разів програли. Звісно, ​​не такого старту сезону чекали вболівальники та керівництво клубу. Швидше за все, боротьби за виживання «Кальярі» не уникнути, оскільки гра команди бажає кращого.

Щодо останніх результатів команди, то підопічні Вальтера Мадзаррі програли три останні зустрічі «Фіорентіні», «Ромі» та «Болоньї». Команда явно перебуває у кризі і для того, щоб вийти з неї, треба перемагати.

Не допоможуть «червоно-синім» у грі з «Аталантою» травмовані Енріке Далберт, Марко Рог, Рікардо Ладінетті та Дамір Сетер. Також під питанням вихід на поле Себастьяна Валюкевича та Паоло Фараго. Також дискваліфіковано Мартіна Касереса.

«Аталанта»

 

Бергамаскі серед тижня провели поєдинок Ліги чемпіонів проти «Манчестер Юнайтед». Підопічні Джан П'єро Гасперіні зіграли внічию та зберегли чудові шанси на вихід у плей-оф. Зараз у «Аталанти» п'ять очок та третя позиція, але від першого рядка відставання становить лише два бали, тож уся боротьба ще попереду.

У чемпіонаті Італії команда з Бергамо має у своєму активі 19 очок і посідає п'яте місце в турнірній таблиці та має 12 очок відставання від лідируючих «Наполі» та «Мілана». Швидше за все, «Аталанта» знову боротиметься за четвірку найсильніших, але дістатися Скудетто навряд чи вдасться.

Робін Госенс, Маттео Пессіна, Рафаель Толої та Ханс Хатебур перебувають у лазареті «Аталанти» і не зможуть взяти участь у матчі з «Кальярі». Щодо Руслана Маліновського, то він має отримати місце у стартовому складі.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 54 матчі. Невелика перевага на боці «Аталанти», яка здобула 22 перемоги. 20 ігор завершилися вікторіями «Кальярі», а 12 разів опоненти не могли виявити найсильнішого.

Орієнтовні склади

«Кальярі»: Краньо, Заппа, Годін, Карбоні, Лікояніс, Нандес, Марін, Стротман, Дейола, Паволетті, Жоао Педро.

«Аталанта»: Муссо, Де Рон, Деміраль, Паломіно, Дзаппакоста, Фройлер, Маліновський, Мехле, Ілічич, Пашаліч, Сапата.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою гостей. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.52 по лінії Parimatch.

6 листопада, субота

«Кальярі» – «Аталанта»
Кальярі. Стадіон «Сардинія Арена». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.