Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 листопада 2021, 21:27
1166
1

Реал Мадрид – Райо Вальєкано. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Обидві команди перебувають у добрій формі

| Оновлено 06 листопада 2021, 21:27
1166
1
Реал Мадрид – Райо Вальєкано. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
twitter.com/realmadrid

У суботу, 6 листопада, на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» в Мадриді відбудеться матч 13-го туру іспанської Прімери, в якому місцевий «Реал» прийме «Райо Вальєкано». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом. Арбітром зустрічі буде Пабло Гонсалес Фуертес.

«Реал»

 

Мадридці на даний момент мають п'ятиматчеву безпрограшну серію у всіх турнірах. Підопічні Карло Анчелотті виступають добре як у чемпіонаті, так і в Лізі чемпіонів. Серед тижня «галактикос» у матчі найпрестижнішого клубного турніру Європи переграли «Шахтар» і наблизилися до виходу із групи. Перемога над «Шерифом» у наступному турі виведе «вершкових» у євровесну.

У Прімері «Королівський клуб» поки що йде другим, відстаючи на один пункт від «Райо Вальєкано», але маючи матч у запасі. В активі «Реала» 24 бали та гарні перспективи у боротьбі за чемпіонство. Щоправда, щільність угорі турнірної таблиці велика і поки що рано говорити про те, хто поведе боротьбу за найвищі місця.

Не допоможуть команді зі столиці Іспанії у цій грі одразу п'ять футболістів. Анчелотті не зможе розраховувати на травмованих Гарета Бейла, Федеріко Вальверде, Маріано Діаса, Дані Себальоса та Родріго.

«Райо Вальєкано»

 

«Бджоли» добре, як для себе, почали сезон. На даний момент «велетні» мають у своєму активі 20 очок і йдуть на шостому місці. Цього сезону «Райо Вальєкано» не лише досягає хороших результатів, а й показує якісну гру. Здається, що підопічні Андоні Іраоли будуть міцними середняками ліги.

Цього сезону команда з Мадрида здобула шість перемог, двічі зіграла внічию і чотири рази програла. Різниця забитих та пропущених м'ячів – 18:12.

Лазарет у «велетнів» майже порожній. Травмований лише півзахисник Мартін Меркеланс, який не візьме участь у цій грі. Решта футболістів у строю і готові дати бій фавориту.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 36 матчів. Повна перевага на боці «Реала», який здобув 28 перемог. П'ять поєдинків завершилися перемогами «Райо Вальєкано», а тричі було зафіксовано нічию.

Орієнтовні склади

«Реал»: Куртуа, Васкес, Мілітао, Алаба, Менді, Кроос, Каземіро, Модріч, Вінісіус, Азар, Бензема.

«Райо Вальєкано»: Дмитрієвскі, Гарсія, Катена, Марас, Балліу, Комесана, Лопес, Гарсія, Палазон, Валентин, Фалькао.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.38 по лінії Parimatch.

6 листопада, субота

«Реал» – «Райо Вальєкано»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:1
Сергій Снопов
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VikyKrasotulechka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил