Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 07 листопада 2021, 13:27
1324
0

Владислав СІРЕНКО: «Канело кращий за Планта у всьому»

Боксер В1 Boxing поділився своєю думкою про майбутній мега-файт

| Оновлено 07 листопада 2021, 13:27
1324
0
Владислав СІРЕНКО: «Канело кращий за Планта у всьому»

Володар поясу WBC Asia у надважкій вазі Владислав Сіренко (18-0, 15 КО) в інтерв'ю Sport.ua поділився своєю думкою про майбутній бій за статус абсолютного чемпіона світу у другому середньому між Саулем Альваресом (56-1-2, 38 КО) та Калебом Плантом (21-0, 12 КО).

На думку боксера В1 Boxing, мексиканець є однозначним фаворитом поєдинку і перевершує мексиканця у всіх компонентах.

Владе, які у тебе очікування від бою Сауль Альварес – Калеб Плант? Кого вважаєш фаворитом?

Якщо чесно, я чекаю не дуже конкурентну битву. Вважаю, що Канело є явним фаворитом у цьому поєдинку і Планту нічого не вдасться зробити в бою з мексиканцем.

У букмекерів Канело теж котирується беззаперечним фаворитом у цьому бою. За рахунок чого американець планує перемогти? Плант має удар достатньої сили, щоб нокаутувати Альвареса або відправити в нокдаун?

Як би це не було сумно чути для шанувальників Планта, але, мені здається, він у цьому поєдинку може тільки розраховувати тільки на удачу. На мій погляд, Канело кращий у всьому: і в ударній техніці, і у фізиці, і в тактичному напрямі його кута.

У Сауля втричі більше поєдинків у профі, ніж у Планта. Альварес вже звик до великих поєдинків та їхньої атмосфери, а в інтерв'ю називає себе боксером іншого рівня, ніж Калеб. Чи зможуть ці обставини та статус фаворита викликати недооцінку суперника від мексиканця?

Так, теоретично це можливо, звісно. Однак Канело дуже професійний боксер, ми всі можемо спостерігати це з його попередніх боїв. Він завжди максимально серйозно ставиться до підготовки, табору, настрою на бій.

Ще одна класна межа мексиканця – він завжди чує тренера. У принципі такого фахівця, як Едді Рейносо, складно не слухати.

Канело програв лише Флойду Мейвезеру і звів бій унічию в одному з поєдинків проти Геннадія Головкіна. Які слабкі сторони Альвареса показали ці бої і що Плант може застосувати за планами на поєдинок Мейвезера чи Головкіна?

Скажу так, у Планта немає такого таймінгу та швидкості як у Флойда. І, очевидно, немає такої сили та потужності, як у Головкіна. Тому я не впевнений, що він зможе щось із цього використати у майбутньому поєдинку, і будувати свій план на бій посилаючись на це.

Думаю, для команди Калеба важливо правильно побудувати тактику на поєдинок і намагатися їй максимально йти. Єдине, що може допомогти Планту досягти позитивного результату у бою з Альваресом, це сувора дисципліна та виконання всіх вказівок тренерського штабу.

Якщо Канело стане абсолютним чемпіоном світу після цього бою, то де ви бачите його місце серед найкращих боксерів в історії?

На мою особисту думку, Сауль Альварес зараз номер один у рейтингу Р4Р. Мені дуже імпонує його стиль бою, мені подобається дивитися його поєдинки та спостерігати за тим, як він з кожним боєм стає кращим.

Бій Альварес – Плант, нагадаємо, відбудеться 6 листопада у Лас-Вегасі.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.