Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 листопада 2021, 13:57
265
0

Види ставок на жовті картки у футболі

Стратегія ставок на жовті картки у футболі

| Оновлено 04 листопада 2021, 13:57
265
0
Види ставок на жовті картки у футболі

Футбол дуже популярний, але є у цієї гри один нюанс, навіть недолік: голів, як правило, забивають не так багато. Коли їх 3, то це вже висока результативність. І любителі ставок найчастіше беруть інші статистичні показники матчу для своїх прогнозів. Досить популярно передбачати "жовті картки" - індикатор брутальності зустрічі.

Які є варіанти ставок на офіційні попередження у футболі?

  • Результат. Те саме, що і з перемогою в класичному сенсі, тобто хто збере більше "жовтих". Теж може бути й нічийний результат, а деяких лініях можна знайти і " подвійні " - " 1Х " , " Х2 " , 12.
  • Тотал. Береться показник результативності команд із попереджень. Так правило, це "європейські" тотали. Але можуть навіть на "жовті" бути азіатські, або банальний "парні/непарні". У поєдинках провідних дивізіонів розробляються індивідуальні тотали на картки - загалом, розпис якщо не такий багатий, як на голи, то цілком багатий у плані варіантів обліку грубості футболістів. Наприклад, запропонований триколійний тотал - варіант ставки, коли враховується 3 можливі результати, в даному випадку, рівне число. Наприклад, фігурує "6". Якщо гравець вибирає "менше", то отримає вигоду від парі у разі, коли буде не більше 5 РК. Звичайно ж, найважче назвати точну кількість, але такі варіанти і оцінюються найпривабливішими коефіцієнтами.
  • Фора - також частіше можна знайти європейський варіант фори, але, пошукавши, не виключено, що знайдете і екзотичнішу азіатську. Сенс у тому, яким буде підсумковий розрив між командами (зокрема, за підсумками окремого тайму) за кількістю пред'явлених "жовтих".
  • Співвідношення таймів. Це парі, в якому гравець повинен прорахувати, яка половина гри буде більш "результативною" щодо кількості "жовтих". До речі, при цьому не виключений варіант, при якому результативність таймів у підсумку буде абсолютно однакова - тобто можна вибирати "рівно".
  • Перша/остання "жовта". Як правило, потрібно вгадати не конкретну хвилину - це все ж таки дуже складно, але проміжок часу, коли рефері потягнеться в кишеню вперше або востаннє.
  • Хто отримає наступне попередження. Цей варіант є хорошим для ставок "live". Доступні два види: на те, яка команда буде попереджена, або конкретний гравець, що побачить перед собою "жовту". Спостерігаючи за трансляцією, можна визначити головних грубіянів.
Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Термін Родрігеша, зняття Рятувальника, Санітру «злили», Келсі втече в MLS?
Футбол | 29 березня 2024, 06:31 1
Термін Родрігеша, зняття Рятувальника, Санітру «злили», Келсі втече в MLS?

Головні новини за 28 березня на Sport.ua

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.