Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 листопада 2021, 11:54
164
0

Методи пошуку валуйних ставок

Що таке валуйні ставки та принципи пошуку

| Оновлено 04 листопада 2021, 11:54
164
0
Методи пошуку валуйних ставок

Зробити цінну ставку – завдання будь-якого беттора. Але це дуже важко навіть для досвідченого гравця. Тільки той, хто повністю занурений у певний вид спорту, хто знається на деталях якихось чемпіонатів з не найпопулярніших, до того ж має чималий досвід, може зробити ретельний аналіз та знайти щось валуйне. Для цього можна використати декілька методів

Проводити пошук самостійно

Експерти радять підібрати одночасно пару матчів, і, проаналізувавши максимум факторів, сформувати щось на зразок власної лінії, наприклад, на основні результати та тотали забитих. Після цього гравець відвідує сторінки контор, де він розміщує ставки, і порівнює котирування. Якщо буде виявлено помітні розбіжності, потрібно провести новий, глибший аналіз. Якщо беттор впевнений, що не пропустив нічого і правильно врахував всі нюанси, він використовує для розрахунку парі формулу: "(K x V) мінус 100%", в якій К - це коефіцієнт, запропонований конторою, а V - ймовірність, що розрахована особисто гравцем). Якщо результат розрахунку буде більше одиниці, то знайдено валуйну ставку (з урахуванням, що всі розрахунки клієнта вірні).

Наведемо приклад

Ви знайшли тенісний поєдинок, і в ньому шанси суперників повністю рівні, тобто можливість перемоги кожного дорівнює 50 відсоткам. Але букмекер виставив на гравця "А" коефіцієнт 2,15. Але вказаною вище формулою отримуємо 2,15 х 50% - 100% = 7,5%. Ці відсотки – перевага над лінією, тобто ставку можна вважати цінною. Або, наприклад, те, що "Парма" не програє "Мілану", запропоновано коефіцієнт 3,1. Тобто такий результат оцінюється конторою 33%. За Вашими розрахунками, такий результат має ймовірність у 40%. Отже, отримуємо 3,1 х 40% – 100% = 24%. Отже, цей результат, що спочатку здається не найпривабливішим, стає "валуйним".

Вже розроблено спеціальні сканери

Інтернет – місце, в якому можна знайти практично все. Якщо знати, що шукати. Оскільки пошук ставок цікавить багатьох, то розроблено різноманітні парсери. Вони автоматично порівнюють коефіцієнти заданих ліній за низкою різних букмекерських контор, видаючи " хазяїну " готову інформацію. Вони, звичайно, не визначають варіанти як "валуйні", але сигналізують про суттєву відмінність - ті пропозиції, що виділяються серед інших. Але, як завжди, у безкоштовних сканерів валуйних ставок вистачає недоліків. Платні програми також не гарантують, втім, оптимальний пошук. Так що головне, перебравши різні варіанти, знайти той портал, що надаватиме більше інформації для аналізу.

Віталій Петровський
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.