Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 листопада 2021, 19:17
1490
0

Галатасарай – Локомотив Москва. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Час почати закривати шлях до плей-оф для однієї з російських команд

| Оновлено 04 листопада 2021, 19:17
1490
0
Галатасарай – Локомотив Москва. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
ФК Локомотив Москва

У четвер, 4 листопада, у Стамбулі на стадіоні «Алі Самі Йєн Спор Комплекси» відбудеться матч четвертого туру Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють турецький «Галатасарай» та московський «Локомотив». Стартовий свисток швейцарського рефері Сандро Шерера прозвучить о 19:45 за київським часом.

Галатасарай


Лідирувати у своєму квартеті з сімома набраними очками в активі, але при цьому забивши всього два голи – абсолютно нетривіальне досягнення, яке цього сезону вдається утримувати колективу одного з найвідоміших наставників Туреччини – Фатіха Теріма. «Канарки» грають у доволі скромний футбол на європейській арені, проте він дозволяє їм лідирувати в доволі непростій групі за участю римського «Лаціо» та французького «Марселя», що вже можна вважати визначним досягненням. Якщо судити з точки зору цифр, то успіх «Галатасарая» у майбутній грі з великою ймовірністю забезпечить команді вихід у плей-оф, але тільки за умови, що в грі між «орлами» і «провансальцями» одна зі сторін переможе.

За два тижні між матчами у столицях Російської Федерації та Туреччини команда Теріма встигла провести лише дві гри. Завжди гаряче дербі проти «Бешикташа» завершилося перемогою «чорно-білих» (2:1), а ось фінальна гра перед майбутньою зустріччю в єврокубках проти «Газіантепу» вже залишилася на боці «канарок» (2:0). У зім'ятому темпі вони продовжують надолужувати втрачені на старті сезону позиції в турецькій Суперлізі, але все ще відстають від лідера «Трабзонспора» на сім очок. Звідси випливає, що «Галатасарай» зараз воює одразу на два фронти.

Локомотив Москва


«Залізничники» вже встигли оголосити про взятий курс на перебудову клубу з його фундаментального рівня, і тепер мріють колись почати заробляти на продажах власних талановитих футболістів. А поки що керівництво змушує вболівальників повірити у правильність подібного підходу, поточне скликання «Локомотива» мешкає на дні групи E у Лізі Європи, і якби не байдуже ставлення двох іменитих суперників за квартетом до цього турніру, то вже втратив би шанси навіть на вихід у Лігу конференцій. Утім, єдиний набраний бал під керівництвом сербського наставника Марко Ніколича дає хоч якісь сподівання команді на продовження боротьби.

Перемога над «Галатасараєм» у майбутньому поєдинку є не обов'язковою, але досить важливою умовою потенційного успіху московської команди надалі. При цьому, німецькому наставнику Маркусу Гісдолю дістався колектив, який єдиний має негативну різницю забитих та пропущених м'ячів у своїй підгрупі, що лише обтяжує роботу наставника. Доречі, він і сам частково до цього показника був причетний, поступившись тому-таки «Галатасараю» в Москві (0:1) двом тижнями до цього. Часу на виправлення ситуації надто мало, та й єврокубки явно не можна співставити за силою з РПЛ, де можна перебувати на другому рядку, не перемагаючи у чотирьох із шести останніх ігор.

Орієнтовні склади


«Галатасарай»: Муслера – ван Анхольт, Маркао, Нельсон, Йедлін – Антальяли, Кутлу – Бабель, Чикилдуе, Йилмаз – Мохамед.

«Локомотив» Москва: Гільєрме – Рибус, Пабло, Єдвай, Живоглядов – Марадишвілі, Барінов, Бека Бека – Жемалетдінов, Лісакович, Керк.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що майбутній грі господарі не відійдуть від своєї скромної атакуючої тактики, але не проґавлять можливість збільшити кількість набраних очок. Нашою ставкою буде позиція – «Галатасарай» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

4 листопада, четвер

«Галатасарай» – «Локомотив» Москва
Стамбул. «Алі Самі Йєн Спор Комплекси». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Сандро Шерер (Швейцарія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина
Бокс | 06 травня 2024, 20:36 8
IBF позбавить свого титулу переможця бою Усик – Ф'юрі. Стала відома причина

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Багатомільйонний невдаха Ман Юнайтед назвав тен Хага «лисим яйцеголовим»
Футбол | 07 травня 2024, 11:41 6
Багатомільйонний невдаха Ман Юнайтед назвав тен Хага «лисим яйцеголовим»

Антоні може бути виключений зі складу «червоних дияволів» до кінця сезону

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.