Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 листопада 2021, 20:34
1972
2

Лестер - Спартак Москва. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

«Лісицям» потрібна перемога, щоб підвищити свої шанси на плей-оф турніру

| Оновлено 04 листопада 2021, 20:34
1972
2
Лестер - Спартак Москва. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи
UEFA / автор невідомий

У четвер, 4 листопада, у Лестері на стадіоні «Кінг Пауер» відбудеться матч 4 туру групової стадії Ліги Європи, в якому «Лестер» прийме московський «Спартак». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Лестер»

 

Команда Брендана Роджерса першу половину дистанції групового турніру Ліги Європи завершила із паритетними показниками. У неї чотири набрані очки, сформовані однією перемогою та однією нічиєю при одній поразці. Різниця м'ячів 6-6. Такі показники дозволяють «лисицям» займати 3 місце у групі С, перебуваючи вище лише за московський «Спартак».

Стартував «Лестер» у турнірі із домашньої нічиєї 2:2 у грі з «Наполі», а потім на виїзді програв 0:1 «Легії». Лише перед екватором дистанції англійці змогли здобути першу перемогу, перегравши у Москві «червоно-білих» - 4:3.

До речі, так само посередні справи у «Лестера» і в чемпіонаті Англії. На разі він посідає скромне 11 місце з 14 очками після 10 зустрічей (4 перемоги, 2 нічиї, 4 поразки). Минулого ігрового вікенду хлопці Роджерса вдома програли 0:2 «Арсеналу», чим перервали серію з чотирьох матчів без невдач (2 перемоги, 2 нічиї). До того ж, минулого тижня «Лестер» вийшов до чвертьфіналу Кубка англійської ліги. Він вдома по пенальті зламав опір «Брайтона» – 4:2 (основний час – 2:2).

«Спартак» Москва

 

Підопічні іспанця Руї Віторії замикають турнірну таблицю групи С Ліги Європи. У них в активі 3 очки (1 перемога, 2 поразки). До активу «Спартака» пішла виїзна зустріч із «Наполі», в якій москвичі здобули перемогу з рахунком 3:2. На противагу цьому в пасиві у «червоно-білих» значаться домашня поразка 0:1 від «Легії» та домашня невдача у грі з «Лестером» (3:4).

Цікаво, що й у російській Прем'єр-лізі спартаківці тримаються дуже скромно. Вони посідають у поточній турнірній таблиці 9 місце з 18 очками після 13 ігор (5 перемог, 3 нічиї, 5 поразок). У трьох крайніх матчах у чемпіонаті Росії «Спартак» ніяк не може виграти – 2 нічиї та одна поразка. У крайньому турі він вдома розійшовся миром 1:1 із «Ростовом».

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Лестер» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 1,31 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Лестер»: Шмейхель - Амарте, Вестергор, Чаглар Сеюнджю, Кастань, Тілеманс, Чоудхері, Бертран, Лукман, Барнс, Дака.

«Спартак»: Максименко - Кофріє, Жиго, Джікія, Мозес, Літвінов, Зобнін, Лукас, Промес, Ларссон, Соболєв.

4 листопада, четвер

«Лестер» - «Спартак»
Лестер. Стадіон «Кінг Пауер». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Главное чтобы Дака играл