Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 04 листопада 2021, 20:46
1712
0

Генк - Вест Хем. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи

«Молотобійці» можуть достроково вийти до плей-оф турніру

| Оновлено 04 листопада 2021, 20:46
1712
0
Генк - Вест Хем. Прогноз та анонс на матч Ліги Європи
UEFA / автор невідомий

У четвер, 4 листопада, у Генку на стадіоні «Крістал-Арена» відбудеться матч 4 туру групової стадії Ліги Європи, в якому «Генк» прийме «Вест Хем». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 19:45 за Києвом.

«Генк»

 

Команда нідерландського тренера Джона ван ден Брома у турнірній таблиці групи Н Ліги Європи посідає останнє – четверте – місце. У трьох зіграних матчах вона набрала 3 очки, стартувавши з гостьової перемоги над «Рапідом» (1:0). Після цього «шахтарі» були розгромлені на своєму полі загребським «Динамо» (0:3), а на виїзді «Вест Хемом» (також 0:3).

Після фіаско на полі «молотобійців» «Генк» у розіграші Кубка Бельгії зміг вдало пройти стадію 1/16 фіналу, розбивши на виїзді скромний «Сен-Елуї» - 6:0. Крім цього, у національному чемпіонаті підопічні ван ден Брома відзначилися домашньою поразкою від «Гента» (0:3) та великою перемогою у гостях над «Зюльте-Варегем» – 6:2.

У турнірній таблиці Вищої ліги бельгійського чемпіонату «магістри» посідають наразі 7 місце. У 13 матчах вони змогли набрати 20 очок (6 перемог, 2 нічиї, 5 поразок). Згадана перемога над «Зюльте-Варегем» закрила серію команди з трьох поспіль поразок.

«Вест Хем»

 

Підопічні Девіда Мойєса осічок у поточній кампанії Ліги Європи ще не допускали – у трьох матчах вони здобули три перемоги. Із 9-ма очками з дев'яти можливих «Вест Хем» одноосібно лідирує у групі Н, та має шанс, у разі перемоги над «Генком», достроково гарантувати собі путівку до плей-оф турніру. Втім, другою обов'язковою умовою є невиграш у турі «Динамо» із Загреба, на яке чекає домашня гра з віденським «Рапідом».

У стартовому турі групового етапу Ліги Європи «молотобійці» в гостях обіграли загребських динамівців - 2:0. Після цього вони вдома з аналогічним результатом розібралися з «Рапідом», а закрили перше коло великою домашньою перемогою над «Генком» - 3:0.

Варто пам'ятати, що «Вест Хем» у чемпіонаті англійської Прем'єр-ліги зараз перебуває у таборі лідерів – він четвертий. У 10 матчах лондонці набрали 20 пунктів (6 перемог, 2 нічиї, 2 поразки). Також можна відзначити, що у мідвік попереднього тижня команда вдало минула 1/8-у Кубка англійської ліги, зламавши в серії пенальті опір «Ман Сіті» - 5:3 (основний час - 0:0).

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Вест Хем» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 2.06 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Генк»: Вандевурдт - Муньос, Куеста, Лукумі, Артеага, Торствердт, Хейнен, Грошовскі, Дзюня Іто, Онуачу, Бонгонда.

«Вест Хем»: Ареола - Цоуфал, Доусон, Ісса Діоп, Масуаку, Нобл, Соучек, Ярмоленко, Лансіні, Влашич, Боуен.

4 листопада, четвер

«Генк» - «Вест Хем»
Генк. Стадіон «Крістал-Арена». 19:45
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 0:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.