Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2021, 08:47
595
1

Іван ГЕЦКО: «Шахтарю є чим здивувати Реал»

Фахівець – про майбутній матч «гірників» у Лізі чемпіонів

| Оновлено 03 листопада 2021, 08:47
595
1
Іван ГЕЦКО: «Шахтарю є чим здивувати Реал»
ФК Шахтар Донецьк

3 листопада у четвертому турі групового раунду Ліги чемпіонів у Mадриді з'ясовуватимуть відносини «Реал» та «Шахтар».

Екс-нападник національної збірної України Іван Гецко поділився своїми очікуваннями від протистояння.

«Поза сумнівом, «Реал» - фаворит, але можна назвати чимало випадків, коли «гірники» чим сильніший опонент, тим краще грали. Сподіватимемося, що так буде і у середу. Я теж оцінюю вище шанси мадридців, особливо якщо взяти до уваги рахунок їхнього нещодавнього поєдинку в Києві.

Психологічна перевага буде на боці господарів. Проте хочеться вірити, що «гірники» продуктивно попрацювали над помилками, перш за все, в центрі оборони. Повернення до ладу Миколи Матвієнка буде своєчасним, його в Києві не вистачало. Хоча лінія атаки іспанського гранда виглядає дуже потужно, а у «Шахтаря», навпаки, з «наконечником» – проблеми після травми Лассіни Траоре. Тому й не дивно, що донеччанам ніяк не вдається забити у груповому турнірі Ліги чемпіонів. Але рано чи пізно, завжди щось відбувається вперше.

Думаю, що у «Шахтаря» проблем із мотивацією не буде. У разі невдачі вже важко буде розраховувати на єврокубкову весну. Також гірникам не варто чекати від суперника недооцінки. «Реал» вже нещодавно поплатився за шапкозакидальний настрій у матчі з «Шерифом». Тому іспанці вийдуть на поєдинок, наче він фінальний. Чим тоді «Шахтар» може здивувати іменитих мадридців? Ще більшою самовіддачею і досягти успіху в реалізації гольових моментів. Вони обов'язково будуть, головне їх не марнувати», - сказав Гецко.

Нагадаємо, що поєдинок «Реал» — «Шахтар» розпочнеться 3 листопада о 19:45.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
antt
Вчора Буряк говорив про перемогу Динамо над Барселоною, це також із такої серії. Хоча наскільки пам'ятаю десь рік тому Шахтар перемагав Реал, навіть двічі як виявляється, але це було не цього року - тоді це дуже здивувало. Цього разу навряд але на нічию ж можуть награти. Як і програти знову із розгромом як в тому ж минулому сезоні Борусії із Менхленланбах.