Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2021, 14:22
4698
8

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Це був найкращий матч Барселони останнім часом»

Головний тренер «Динамо» оцінив гру Ліги чемпіонів проти каталонського клубу

| Оновлено 03 листопада 2021, 14:22
4698
8
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Це був найкращий матч Барселони останнім часом»
ФК Динамо Київ. Мірча Луческу

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу оцінив матч 4-го туру Ліги чемпіонів проти «Барселони» (0:1).

«Який урок виніс із матчу? Що можна грати із будь-яким суперником, навіть рівня «Барселони». Якщо маєш більше впевненості та виконуєш те, що просить головний тренер, то можна досягти більшого.

Є різниця у технічному виконанні. Подивіться, як забив Фаті, яке технічне виконання цього елемента при забитому голі. І ми мали моменти, але ніяк не могли підлаштуватися під м'яч або пробити по воротах. У цьому й є різниця.

Але загалом зіграли хороший матч проти хорошого суперника. Заслуговували на більше. А суперник зіграв, швидше за все, найкращий матч у цій Лізі чемпіонів чи останнім часом. Вони мали складну ситуацію в турнірному плані. Якби вони програли цей матч, то вже далі не могли б пройти. Тобто вони мали останній шанс.

За великим рахунком, ця гра мала закінчитися внічию. Тому що різниця між 0:0 та 0:1 – це як удача та невдача. На їхньому боці був успіх, а ми свій гол не змогли забити.

Агресивнішою була сьогодні команда в плані роботи з м'ячем. Добре контролювали м'яч та постійно грали у рваному ритмі, весь час прискорювали та гальмували гру. Але й ми краще зіграли, ніж у Барселоні. Ми поставили проблеми, змусили помилятися суперника. Краще зіграли у плані роботи з м'ячем. Створювали моменти біля чужих воріт, але, на жаль, їх не завершували».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bulba_sumkin
Когда Мирча тренировал Шахтер, было много претензий от болельщиков динамо что он не говорит на украинском или русском языке, хотя давно живет в Украине и языки знает, но упорно говорит на румынском)) Ребят, а че сейчас молчите? Или вы уже на курсы румынского ходите и все понимаете))
vsekan
Мне кажется это была лучшая игра Динамо в ЛЧ. Причем как в этом году так в прошлом. Команда имела скорость, агресию, чётко следовала тактике. игроки понимали свои задачи. Тоесть за 2 года игры в ЛЧ общий уровень вырос. Нужно отдать должное румыну. Но нужно понимать, что бы дальше расти нужно усиление. И не игроками на перспективу, от этого уже и Шахтёр отошёл, а покупать игроков уже адаптированых к игре в Европе, как Педриньо, Марлон, Траоре. Точечные усиление, но качественными огроками в каждую линию. Да дешево это не будет, нужно вложить деньги. Но будет результат. А иначе так и будет, подтягивание молодёжи и игра на поменьше пропустить.
Andrey111
Не могут они выполнят установку тренера, потому что не умеют и не хотят, главное бабло
Chuess
Только один вопрос, не поздно ли в перерыве разбудили Шапаренка? А то зивающего игрока я вижу впервые в игре ЛЧ
Александр Гриненко
У них была сложная ситуация в турнирном плане. Если бы они проиграли этот матч, то уже дальше не могли пройти. То есть, у них был последний шанс.(то есть динамо уже проходит дальше, выиграла свою группу и решила все свои турнирные задачи???и по этому динамо была менее мотивированна чем барселона???)😆😆😆
Artyom_I
Эта Барселона просто великолепна. Вчера бы вынесла Баварию в одну калитку