Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 листопада 2021, 17:42
6059
14

Олександр АЛІЄВ: «Де лідери Динамо? Де Циганков?»

Українським грандам зарано грати у Лізі чемпіонів, вважає фахівець

| Оновлено 02 листопада 2021, 17:42
6059
14
Олександр АЛІЄВ: «Де лідери Динамо? Де Циганков?»
ФК Динамо Київ. Віктор Циганков

Колишній футболіст «Динамо» Олександр Алієв поділився очікуваннями від майбутнього матчу киян із «Барселоною» у четвертому турі групового етапу Ліги чемпіонів.

«У першому матчі в Іспанії «Динамо» не мало шансів. Тільки у другому таймі почало щось більш-менш виходити, два паси зв'язуватися. А в першому били по аутах. Це не футбол київського «Динамо», і жодних відмовок тут бути не може. У «Барселони» теж молода команда, і якщо ти виходиш у Лізі чемпіонів на поле, треба показувати високий рівень, і тобі нічого не повинно заважати.

Як показали матчі, боротися з грандами нам ще зарано. Це видно неозброєним оком.

Після перших турів Ліги чемпіонів переконався, що нашим представникам у Лізі чемпіонів краще грати у Лізі Європи. І все. До Ліги чемпіонів лізти не треба, там справді грають великі гранди, а нам ще зарано. У Європі теж грають молоді, але вони показують рівень, грають у своїх клубах вже на перших ролях, а ми постійно киваємо на нашу молодь.

Шанси на вихід із групи — не головне. Головне — гідно грати, давати бій, аби подобалося глядачам, тренеру, президенту клубу. Де наші лідери, яких так звеличували? Де Циганков? Ось тут картинка в Лізі чемпіонів показує, який ти футболіст, і що собою представляєш. Все видно неозброєним оком. Не в образу хлопцям, але в Іспанії лише Георгій Бущан відповідав рівню Ліги чемпіонів. Якби не він, рахунок був би більшим, ніж 0:1.

Важливо, щоби хлопці теж розуміли, на якому рівні вони грають. Щодо київського матчу з «Барселоною», то з каталонцями можна грати. Усі вміють. Не знаю, що на них вплинуло в Іспанії, що не виходило. Мабуть, такий рівень команди.

Проблема у «Динамо» з нападниками? Це не відмовка для такого клубу. На кожну позицію має бути по 2-3 футболісти. Та сама «Барселона», бувало, грала без нападників. Але давала результат. Тому відмовок не може бути. Треба виходити в Києві на поле, зробивши правильні висновки і розуміти, на якому рівні ти граєш і якого рівня хочеш досягти», — вважає Алієв.

Матч «Динамо» — «Барселона» відбудеться у вівторок, 2 листопада, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(44)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Українським грандам зарано грати у Лізі чемпіонів, вважає фахівець по алкоголизму.
Vbolivalnyk-Peter
Саня ти би поділився з молодняком Динамо досвідом як потрібно грати в ЛЧ. Показав би як ти (впринципі з усією командою) фєєрили у ЛЧ у сезоні 2007-2008
UAZAK
наркоман фу
Alex86 1
ого, ну все .... пора песню новую писать (олигофренический гимн)
belerilf1
никогда не думал что скажу это, но Алиев всё по делу сказал.
M∆X_
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1970
Тот редкий случай, когда полностью согласен с Алиевым. Пару сезонов нужно пересидеть в ЛЕ. Там и Металлист подтянется. Возможно ещё кто нибудь.
belerilf1
красава, против своего же динамовского стада попёр, достойно уважения.