Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
361
0

Василь КАРДАШ: «Барселона не справляє враження непереможної команди»

Фахівець поділився очікуваннями від поєдинку київського «Динамо» із каталонцями

Василь КАРДАШ: «Барселона не справляє враження непереможної команди»
ФК Динамо Київ

Екс-гравець «Динамо» Василь Кардаш поділився очікуваннями від поєдинку київської команди з каталонською «Барселоною» у межах 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

«Чи не вперше в історії багаторічних матчів «Динамо» та «Барселони» ситуація складається на користь киян. Це і перевага рідних стін, і кадрові втрати каталонців, відсутність тренера і психологічний фактор. Останнім часом «Барселона» навіть у поєдинках із середняками Ла Ліги не справляє враження непереможної команди.

Втім, я не буду оригінальним і не стверджуватиму, що сьогодні кияни можуть досягти успіху у відкритому бою. Думаю, що їхній головний тренер Мірча Луческу знову зробить ставку на компактні дії на своїй половині поля та блискавичний перехід від оборони до наступу. Хоча у жовтневих матчах динамівці також були небезгрішні у захисті, спишемо це на молодість того ж Іллі Забарного, але, сподіваюся, завдяки максимальній концентрації у вівторок обійдеться без осічок. Тим більше, що поєдинок «Динамо» — «Барселона» матиме визначальне значення. Його невдаха фактично втратить шанси на єврокубкову весну. Тому киянам потрібно буде врахувати кожну дрібницю», — вважає фахівець.

Матч «Динамо» — «Барселона» відбудеться у вівторок, 2 листопада, о 22:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.