Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2021, 04:36
20539
78

Динамо — Барселона. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Цього разу команда Луческу зобов'язана зіграти сміливіше та яскравіше

| Оновлено 04 листопада 2021, 04:36
20539
78
Динамо — Барселона. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Динамо Київ

Другого листопада на НСК «Олімпійський» відбудеться друга серія протистояння «Динамо» – «Барселона». Перша у столиці Каталонії завершилася успіхом тоді ще підопічних Рональда Кумана – 1:0. Але, незважаючи на мінімальний рахунок, шансів забрати хоча б очко з тієї гри у підопічних Мірчі Луческу не було: «Барса» була явно сильнішою. Однак для того, щоб претендувати на євровесну, у повторній зустрічі чемпіонам України потрібно, як мінімум, не програти. Інакше з думками щодо єврокубків доведеться розлучитися до нового сезону.

«Динамо»

Час між першою та другою грою з «блауграною» динамівці провели відносно спокійно та рівно. Команда Луческу без особливих проблем оформила собі путівку до чвертьфіналу Кубка України, мінімально здолавши на виїзді «Маріуполь». З цим же суперником чемпіони України зустрілися і в національній першості, за три дні до гри з барселонцями. І знову мінімальна перемога «синьо-білих». Мінімальна за рахунком, але за грою команда Луческу суттєво перевершила команду Маркевича. Хоча й не без нервів.

Туром раніше кияни теж без особливих клопотів здолали свого опонента за внутрішнім календарем – «Дніпро-1», забивши підопічним Йовичевіча два м'ячі. «Динамо» продовжує очолювати чемпіонські перегони, випереджаючи найближчого переслідувача – «Шахтар» - на три очки.

Однак якщо у чемпіонаті країни справи у «Динамо» йдуть непогано, то про євроарену цього не скажеш: команда Луческу посідає останнє місце у своїй групі, маючи в активі лише одне очко і нуль забитих м'ячів. Для того, щоб претендувати на вихід із групи, «біло-синім» у майбутньому поєдинку потрібно обов'язково зачепитися за очки. Зробити це за визначенням непросто. Незважаючи на те, що «Барса» має серйозні іміджеві та кадрові проблеми, за рівнем вона все одно вища. До того ж за «Динамо» не зможе зіграти основний лівофланговий захисник Миколенко, який продовжує відновлюватись від травми.

Ще одна біда столичного клубу – відсутність забивного форварда. Точніше взагалі відсутність номінального нападника. Проти «Маріуполя» на вістрі зіграв Вербич. Цілком можливо, що словенець вийде і проти «Барси». Схоже, Супрягу остаточно списали до «архіву». Не набагато більше Луческу довіряє і Раміресу зі Шкуріним.

«Барселона»

А ось у каталонців час після першого побачення з киянами пройшов бурхливо та тривожно. Здавалося б, після перемоги над «Динамо» становище Кумана на чолі команди серйозно покращилось. Але лише до першого «повороту». Потім була образлива, але закономірна поразка в Класіко, а потім і зовсім незрозумілий ляпас від «Райо Вальєкано», який переповнив чашу терпіння клубних босів. Президент «Барселони» Лапорта відправив Кумана у відставку. Навіть попри те, що нідерландцю доведеться виплатити неустойку - близько 12 мільйонів євро за дострокове розірвання контракту. «Ми мали звільнити Кумана ще раніше», - кинув Жоан услід Рональду.

Виконувачем обов'язків наставника «синьо-гранатових» став тренер другої команди – Серхі Бархуан. Але від перестановки доданків сума не змінилася: «Барселона» і без Кумана продовжує падати в Ла Лізі. Перед поїздкою до Києва каталонці на рідній арені розійшлися миром із «Алавесом». На даний момент «Барселона» посідає лише дев'яте місце у турнірній таблиці, відстаючи від лідера – «Реал Сосьєдад» - на дев'ять очок.

Але ще більше за втрату очок у грі з «Алавесом» шанувальників «блауграни» непокоять травми футболістів. Цей процес у команді нагадує справжню пандемію. Як у «Реалі» минулого сезону. В останній грі перед поїздкою до Києва травмувався Піке, а в Агуеро – проблеми з серцем. Крім того, у лазареті команди прописалися Роберто, Френкі де Йонг, Фаті, Брейтвейт, Педрі, Араухо та Дембеле. І, найімовірніше, ніхто з цих пацієнтів не зможе допомогти своїй команді у грі проти «Динамо». Отже, склад «Барселони» у будь-якому разі буде експериментальним.

Урізаним вийде і київське відрядження «Барселони». Каталонці до столиці України прибудуть увечері першого листопада і одразу поїдуть до готелю. Тобто, передматчевого вечірнього тренування не буде. У день гри іспанці проведуть ігрове заняття на стадіоні імені Баннікова, і після матчу одразу планують вирушити додому.

Прогноз

Матч матиме визначальне з турнірної точки зору значення для опонентів. Киянам потрібно як мінімум не програти. А ще краще – виграти, щоби претендувати на плей-оф. Зрозуміло, що цього разу Луческу вибере сміливішу і атакуючу манеру гри. Адже втрачати вже нічого. З іншого боку, нема чого втрачати і «Барсі». Незважаючи на всі кадрові та інші проблеми, за загальним рівнем каталонці перевершують киян. Не кажучи вже про індивідуальний рівень. І не факт, що дублери «Барси» на «Олімпійському» зіграють гірше за основу: торік якраз так і сталося. Безперечно, «Динамо» дасть бій супернику. І, найімовірніше, заб'є свій перший гол у нинішній ЛЧ. Але, бачиться, все одно переможуть гості: їхній клас зрештою дасться взнаки.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Сирота, Забарний, Караваєв, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Де Пена, Вербич

«Барселона»: Тер Штеген, Мінгеса, Гарсія, Лангле, Альба, Бускетс, Ніко, Гаві, Дест, Депай, Коутінью.

2 листопада, вівторок

«Динамо» — «Барселона»
Київ. НСК «Олімпійський». 22:00
Пряма трансляція на відеосервісі MEGOGO
ДИНАМО — БАРСЕЛОНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2

Опитування

Голосів 165
Спрогнозуйте результат матчу Ліги чемпіонів між командами Динамо та Барселона, який відбудеться 2 листопада у Києві.

Велика перемога Динамо

8 голосів 4.85 %

Мінімальна перемога Динамо

51 голос 30.91 %

Нічия

29 голосів 17.58 %

Мінімальна перемога Барселони

39 голосів 23.64 %

Велика перемога Барселони

38 голосів 23.03 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(70)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Цуренко знялася з матчу проти Калініної після програних 2 геймів у Римі
Теніс | 10 травня 2024, 17:27 10
Цуренко знялася з матчу проти Калініної після програних 2 геймів у Римі

Ангеліна пробилася до 1/16 фіналу престижного турніру WTA 1000 у столиці Італії

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Коментарі 78
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alexandr Rozovyk
Надежд особо не питаю, но победа, думаю, укрепит психологию команды и увереность. Удачи!
Kapitan Vrungel
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cooperchack
Динамо
Funny_____Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
IgorDK
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Turnok
В каком бы состоянии не была, Барселона - это всегда Барселона. Не надо думать, что шансы очень велики.Такие игроки как Фати, Депай, Дембеле могут создавать и реализовывать моменты. Да что там, практически каждый футболист может забить за Барсу. В первом матче как раз был Пике. Если Динамо не поиграет это уже будет успех. К сожалению наши клубы стали слабее по сравнению с прошлым годом, да и группы тоже - никому не пожелаешь. Но очки брать надо, хотя-бы для копилки в таблицу коэффициентов УЕФА.
Алексей Голяченко
Победа Динамо Киев. Сегодня нужно побеждать
Руслан Полищук
Динамо покажіть свій рівень!!!! Спортивна злість!!!!! ОДИН ЗА ВСІХ І ВСІ ЗА ОДНОГО!!!!! КОНЦЕНТРАЦІЯ І БІЛЬШЕ УДАРІВ ПО ВОРОТЯХ. ДИНАМО ВПЕРЕД!!!!! ЗА ТЕБЕ ВСЯ УКРАЇНА ВБОЛІВАЄ!!!!!
M∆X_
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Голяченко
Ладно нужно собираться. Время ехать на футбол
victorpolo
сыграть смелее и ярче
--------------------------------
как в Мариуполе?)))
в любом случае, такие игры полезны для игроков ДК - чем больше будет игр на таком уровне, тем понятнее будет руководству клуба, какие позиции наиболее слабые!!! без таких матчей невозможно повышать уровень игры! Молодежные составы тоже играют - и это помогает ребятам понять уровень, к которому нужно расти! Понятно, что мы хотим всё и сразу, но... путь к успеху всегда сложен и тернист! Осилит идущий! Вперед, Динамо!!!
Oliynuk_sport
Прогноз 2:1.
avk2307
В Киеве сегодня очень лояльно проверяют все. Но на стадионе наверное минут 30 на все проверки надо закладывать.
Кто идёт удачи и хорошей игры!!!
Динамо вперёд!!!
А на пробки плюс час не меньше
avk2307
Есть предчувствие что не проиграют сегодня, е ли выиграют вообще супер.
Динамо вперёд!!!
Алексей Голяченко
Быстрей бы уже. Ожидание мучительно
axylinam
Если Динамо хоть раз попадёт в створ ворот-это будет в любом случае великолепный результат
Nomad
Если игроки Динамо верят в то, что могут выиграть, то пускай выйдут и сразу забьют 2 гола. Тогда и мы поверим в окончательный успех.
Цыганков 3 мин.
Шапаренко 9 мин.
Funny_____Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Oliynuk_sport
Вербич
_+_
Динамо сегодня выиграет. Потому что я пошёл за рисом под дождём (дождь к удаче), а купил у азербайджанца тiкву (его слова), на которую он скинул 1 грн., а когда я его похвалил, то он мне продал и типа их джинсы Urban за 100грн., которые всегда были с ценником 160.
Всё сходится на 1:0 в нашу пользу.