Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2021, 21:48
1578
0

Ліверпуль – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Одна з центральних зустрічей ігрового дня

| Оновлено 03 листопада 2021, 21:48
1578
0
Ліверпуль – Атлетіко. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 3 листопада, на стадіоні «Енфілд» у Ліверпулі відбудеться матч 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, у якому місцевий «Ліверпуль» прийматиме мадридський «Атлетіко». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

На даний момент розклад у групі В такий: «Ліверпуль» йде першим з максимальною кількістю очок, у «Атлетіко» та «Порту» по чотири пункти, а у «Мілана» все ще немає залікових балів. Якщо мерсисайдці вже практично гарантували собі місце у плей-оф, то мадридцям необхідно перемагати, щоб наблизитися до цього.

«Ліверпуль»

 

Мерсісайдці у вихідні провели черговий поєдинок чемпіонату Англії. Підопічні Юргена Клоппа зіграли внічию із «Брайтоном». Незважаючи на втрату очок, «червоні» продовжують йти другими у турнірній таблиці, відстаючи на три очки від «Челсі». Також Ліверпуль продовжує боротьбу в Кубку англійської ліги. Там він пробився вже до чвертьфіналу, де зіграє проти «Лестера».

У найпрестижнішому клубному турнірі Європи мерсисайдці виступають ідеально. У складній групі вони здобули три перемоги у трьох матчах, здолавши «Мілан», «Порту» та «Атлетіко». Таким чином, «Ліверпуль» практично забезпечив собі вихід до 1/8 фіналу і вже навряд чи їм щось завадить це зробити.

У лазареті «Ліверпуля» знаходяться Набі Кейта, Джеймс Мілнер та Харві Елліот. Вони точно не зіграють у цій зустрічі. Також під питанням участь у грі Фабіньо та Куївіна Келлехера.

«Атлетіко»

 

Для «матрацників» цей поєдинок має дуже велике значення. «Атлетіко» зіграв унічию з «Порту», виграв у «Мілана» і поступився «Ліверпулю». Вихід із групи у підопічних Дієго Сімеоне перебуває під великим питанням. Вони можуть як вийти в плей-оф, так і зовсім пролетіти повз євровесну, тому кожен матч для них вкрай важливий.

У чемпіонаті Іспанії у «Атлетіко» справи також поки що не дуже добрі. Команда зі столиці Іспанії йде лише четвертою, хоча відставання від лідируючого «Реал Сосьєдад» складає лише три пункти. На вихідних «матрацники» без проблем розібралися з «Бетісом», відправивши до його воріт три м'ячі.

Не зможуть взяти участь у цій грі травмовані Жоффрей Кондогбіа, Тома Лемар та Маркос Льоренте, а також дискваліфікований Стефан Савіч.

Історія зустрічей

 

Вісім матчів, три перемоги «Атлетіко», три нічиї та дві вікторії «Ліверпуля» – така статистика команд у очних протистояннях.

Поєдинок, який відбувся 19 жовтня у Мадриді, завершився з рахунком 3:2 на користь «Ліверпуля».

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон, Александр-Арнольд, Конате, Ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Джонс, Окслейд-Чемберлен, Салах, Мане, Жота.

«Атлетіко»: Облак, Ермосо, Хіменес, Врсалько, Тріпп'єр, Коке, де Паул, Карраско, Грізманн, Суарес, Феліш.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться внічию. Нашою ставкою буде позиція – Х з коефіцієнтом 4.04 по лінії Parimatch.

3 листопада, середа

«Ліверпуль» – «Атлетіко»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.