Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 листопада 2021, 20:52
2948
0

Аталанта – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Важливий матч для команди Маліновського

| Оновлено 02 листопада 2021, 20:52
2948
0
Аталанта – Манчестер Юнайтед. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У рамках 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Аталанта» на своєму полі прийме «Манчестер Юнайтед». Матч пройде 2 листопада, початок о 22:00.

Аталанта

«Аталанта» останнім часом загубила звичну стабільність у чемпіонаті Італії та почала регулярно втрачати очки. Команда не програє у чотирьох останніх турах, проте за цей час двічі зіграла внічию та опустилася на 5-е місце. Не найпростіша у «Аталанти» ситуація у групі Ліги чемпіонів. У минулому матчі команда на виїзді програла «Манчестер Юнайтед», хоча здавалося, що англійці перебувають у тяжкій кризі і не зможуть перемогти.

Однак МЮ, програючи 0:2, зумів зробити камбек та перемогти. Команда Джан П'єро Гасперіні, маючи 4 очки, посідає третє місце, поступаючись МЮ та «Вільярреалу».

Щодо Руслана Маліновського, то українець зараз не настільки результативний, як у другій частині минулого сезону, але отримує ігрові хвилини та тішить класними дальніми ударами.

Зазначимо, що «Аталанта» має проблеми в обороні, де не зможуть зіграти Джімсіті, Госенс ​​і Толой, а в півзахисті Гасперіні не зможе розраховувати на Хатебора і Пессіну.

Манчестер Юнайтед

Здавалося, що криза, яка спіткала МЮ восени, точно залишить тренера Уле Гуннара Сульшера без роботи. У жовтні МЮ встиг програти «Лестеру» 2:4 та «Ліверпулю» 0:5, що мало не призвело до звільнення наставника. Проте «Манчестер Юнайтед» між цими двома поразками дивом зміг обіграти «Аталанту», а минулого туру АПЛ розібрався з «Тоттенхемом».

Схоже, успіх у Лізі чемпіонів може забезпечити Сульшеру продовження роботи, і поки що МЮ лідирує у групі з 6 пунктами. Важко сказати, чи вдалося наставникові вже стабілізувати ситуацію в команді (за інформацією ЗМІ – ні), але матч у Бергамо має багато чого прояснити.

На відміну від «Аталанти», МЮ перед поєдинком взагалі не має проблем із травмованими та може розраховувати на всіх найсильніших гравців.

2 листопада, вівторок

Аталанта - МЮ
Бергамо. Старт о 22:00
Трансляція на сервісі Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.