Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2021, 21:48
1239
0

РБ Лейпциг – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Які шанси у «биків» зачепитися за перше очко?

| Оновлено 03 листопада 2021, 21:48
1239
0
РБ Лейпциг – ПСЖ. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 3 листопада, відбудеться матч четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів, у якому німецький «РБ Лейпциг» на домашньому стадіоні «Ред Булл-Арена» прийматиме французький ПСЖ. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

РБ Лейпциг

 

«Бики» у попередніх сезонах приємно здивували своїми виступами, показуючи гідну, конкурентну гру. Проте, після відходу вже колишнього головного тренера Юліана Нагельсманна в мюнхенську «Баварію», «РБ Лейпциг» став виступати помітно гірше – як у чемпіонаті, так і на євроарені, причому у другому випадку регрес є більш очевидним. У перших трьох турах віце-чемпіон Німеччини не набрав жодного очка, зазнавши трьох поразок.

Тепер розраховувати навіть на вихід до Ліги Європи буде досить складно, адже бельгійський «Брюгге» вже встиг набрати чотири бали. Таким чином, команді американського фахівця Джессі Марша необхідно практично в кожному матчі, що залишився, чіплятися за очки, що зробити буде дуже непросто, особливо це стосується поєдинків з ПСЖ і «Манчестер Сіті».

ПСЖ

 

Парижани минулого сезону вперше за останні вісім років не змогли здобути чемпіонський титул у Франції, несподівано програвши в гонці за золотими медалями «Ліллю». У нинішній Лізі 1 команда Маурісіо Почеттіно поки що дуже впевнено лідирує, тому проблем із поверненням чемпіонства виникнути не повинно. Тож усі сили ПСЖ насамперед кидає на Лігу чемпіонів.

Команда, в якій зібрані три топ-футболісти – Ліонель Мессі, Неймар та Кіліан Мбаппе, просто зобов'язана вперше у своїй історії виграти найпрестижніший турнір. Мбаппе в майбутньому матчі не зіграє через травму, але його є кому замінити. До того ж, парижани вже зробили вагому заявку на вихід у плей-оф, набравши 7 очок до екватора групового етапу.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що ПСЖ у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 2.21 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«РБ Лейпциг»: Гулачі – Хенрікс, Орбан, Сімакан, Мукіеле, Кампль, Лаймер, Собослаї, Форсберг, Нкунку, Поульсен.

ПСЖ: Доннарумма – Мендеш, Кімпембе, Маркіньос, Хакімі, Вейналдум, Гуйє, Еррера, Ікарді, Мессі, Неймар.

3 листопада, середа

«РБ Лейпциг» – ПСЖ
Лейпциг. Стадіон «Ред Булл-Арена». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.