Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2021, 04:35
1849
0

Мілан – Порту. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

«Россонері» мають нарешті набрати перші очки

| Оновлено 04 листопада 2021, 04:35
1849
0
Мілан – Порту. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 3 листопада, відбудеться матч 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому італійський «Мілан» прийматиме португальський «Порту». Стартовий свисток пролунає о 19:45 за Києвом.

Мілан

 

Минулий сезон для «росонері» став найуспішнішим за останні дев'ять років. Команда Стефано Піолі стала віце-чемпіоном Італії, пропустивши вперед у турнірній таблиці Серії А лише принципового суперника – міланський «Інтер». Проте срібні медалі та путівка до Ліги чемпіонів не можуть не тішити багатомільйонну армію вболівальників «Мілана».

На жаль, підопічні Піолі провалили першу частину групового етапу турніру, зазнавши трьох поразок із мінімальним розривом у рахунку. У нинішній ситуації вийти з квартету з «Порту», «Атлетіко» та «Ліверпулем» хоча б у Лігу Європи буде справжнім подвигом. Ймовірно, саме «дракони» будуть конкурентами «Мілана» у боротьбі за третє місце, але лише за умови, що італійському клубу вдасться перемогти у найближчому поєдинку.

Порту

 

Команда Сержіу Консейсау минулого сезону не змогла захистити титул чемпіона Португалії, оскільки програла у чемпіонських перегонах лісабонському «Спортінгу». Втім, висока позиція Португалії в таблиці коефіцієнтів УЄФА дозволила «Порту» знову вийти до групового раунду Ліги чемпіонів, але вже в статусі срібного призера.

У минулому розіграші найпрестижнішого єврокубка підопічним Консейсау вдалося дістатися аж до чвертьфіналу, тому очевидно, що цього разу вони знову спробують вийти у плей-оф. Перше місце у групі з 9 очками вже майже забезпечив собі англійський «Ліверпуль», а ось за друге можна поборотися з іспанським «Атлетіко», який теж має 4 бали в активі. Але для досягнення успіху необхідно постаратися набирати очки в кожному матчі, що зробити буде непросто.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Мілан» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 із коефіцієнтом 2.06 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Мілан»: Тетерушану – Калабрія, Романьолі, Ернандес, Томорі, Салемакерс, Кесс'є, Тоналі, Беннасер, Леау, Жіру.

«Порту»: Кошта – Пепе, Санусі, Маркано, Мбемба, Феррейра, Діас, Груїч, Олівейра, Мартінес, Таремі.

3 листопада, середа

«Мілан» – «Порту»
Мілан. Стадіон «Джузеппе Меацца». 19:45
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.