Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 листопада 2021, 19:20
3137
2

Ювентус – Зеніт. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів

Італійському гранду вистачить навіть нічиєї, проте «Зеніт» навряд чи візьме очки

| Оновлено 02 листопада 2021, 19:20
3137
2
Ювентус – Зеніт. Прогноз та анонс на матч Ліги чемпіонів
УЄФА

У вівторок, 2 листопада, у Турині на арені «Альянц Стедіум» відбудеться матч четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому італійський «Ювентус» прийматиме російський «Зеніт». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Ювентус

 

«Стара синьйора» минулого сезону перервала серію з дев'яти виграних Скудетто поспіль. Цей удар був таким сильним для керівництва, що їм довелося повернути на посаду головного тренера Массіміліано Алегрі, який працював у клубі з 2014 по 2019 роки і добивався максимуму з року в рік у Серії А, проте так і не зміг привести команду до тріумфу в єврокубках.

Зараз, на екваторі групового раунду Ліги чемпіонів, у туринців поки що все чудово – три сухі перемоги над шведським «Мальме» (3:0), англійським «Челсі» (1:0), який є чинним володарем найпрестижнішого клубного трофею, а також російським «Зенітом»» (1:0). У майбутньому поєдинку італійському гранду вистачить навіть нічиєї, щоб достроково забезпечити собі місце в 1/8 фіналу турніру.

Зеніт

 

Минулого сезону клуб з Санкт-Петербурга втретє поспіль став чемпіоном Росії, відірвавшись від срібного призера, московського «Спартака», на 8 очок. Виграти Кубок команда Сергія Семака не змогла, але зате в Суперкубку в липні розгромила московський «Локомотив» з рахунком 3:0. Цих успіхів «Зеніту» допоміг добитися колишній захисник збірної України Ярослав Ракицький, який є гравцем основи.

Однак тріумфи на внутрішній арені, ймовірно, вже набридли вболівальникам російського клубу. А передумов до успіхів на євроарені поки що немає. Перемога у Кубку УЄФА у сезоні 2007/08 є єдиним досягненням «Зеніту» в єврокубках. У Лізі чемпіонів пітерці далі 1/8 фіналу жодного разу не доходили, та й там опинялися лише тричі.

У нинішньому розіграші «Зеніт» стартував із поразки англійському «Челсі» (0:1), потім розгромив шведський «Мальме» (3:0), а у третьому турі була вищезгадана поразка «Ювентусу» на своєму полі. У майбутньому матчі чемпіону Росії необхідно брати реванш, інакше шансів зачепитися за плей-оф Ліги чемпіонів практично не залишиться.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ювентус» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.56 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ювентус»: Щенсний – Даніло, К'єлліні, Бонуччі, Сандро, Локателлі, Куадрадо, Рабьо, Кулушевскі, Бентанкур, Мората.

«Зеніт»: Крицюк – Чистяков, Барріос, Ракицький, Сутормін, Кузяєв, Вендел, Єрохін, Клаудіньо, Дзюба, Азмун.

2 листопада, вівторок

«Ювентус» – «Зеніт»
Турин. «Альянц Стедіум». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Віталій Ткачук
Потрібно було згадати ще й те, що в Серії А, Ювентус втрачає очки, тому вони будуть вкрай мотивовані перед своїми вболівальниками.