Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 31 жовтня 2021, 11:10
492
0

Аталанта – Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч чемпіонату Італії

| Оновлено 31 жовтня 2021, 11:10
492
0
Аталанта – Лаціо. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 11-го туру італійської Серії А «Аталанта» - «Лаціо».

«Аталанта», традиційно граючи в активно комбінаційний футбол, зіткнулася при цьому з адаптацією суперника до їхньої манери гри та перекосу ігрового балансу у бік атаки. Нещодавно бергамаскі не втримали перемогу над «Удінезе». Так, «Аталанта» грає досить цікаво, своєрідно, але 10 очок відставання від лідерів «Мілана» та «Наполі» – це забагато для того, щоб боротися за Скудетто. Аталанта з 18 очками йде п'ятою, а Лаціо по сусідству з 17 балами знаходиться на шостій позиції. Для «Аталанти» багато що вирішуватиметься в домашніх матчах з «Лаціо» та МЮ у Лізі чемпіонів. У Манчестері вони вели в рахунку 2:0, але поступилися 2:3 після вирішального голу Роналду. Вони по 2:3 програли «МЮ» та «Мілану», 2:2 зіграли з «Вільярреалом» та «Інтером». «Аталанта» стала по два м'ячі пропускати.

Дуже добре, що наш Руслан Маліновський є одним із лідерів цієї команди. Це важливо! Приємно, що Маліновський тренерським штабом під керівництвом Петракова викликаний до збірної України, як і всі наші найкращі хлопці. Це позитив! Я бачу, що збірна України може посісти друге місце у групі.

Цього сезону «Аталанта» зіграла 13 матчів. Не пропустила вона лише у трьох поєдинках – з «Болоньєю», «Салернітаною» та «Янг Бойз». А не забили бергамаскі одного разу – у матчі з «Болоньєю» (0:0). Тому «Аталанта» обов'язково заб'є «Лаціо».

«Лаціо» цього сезону поступився «Мілану» (0:2), «Болоньї» (0:3), «Вероні» (1:4). Це не дуже добре. Новий керманич лаціалі Мауріціо Саррі намагається за короткий проміжок часу впровадити в римлян свою філософію гри. Але це не так просто зробити. На це потрібен час для того, щоб був якісний результат. У «Лаціо» зараз немає балансу та стабільності. Вони багато забивають, та багато пропускають. До плюсів віднесу високу результативність команди, виграш римського дербі, перемогу над чемпіоном Італії «Інтером» (3:1). Але із мінусів скажу про проблеми в обороні.

Припустимо, що обидві команди заб'ють. У тому числі й наш Руслан Маліновський заб'є. Переможуть господарі! Лаціо значно гірше грає у гостях. Римляни гарні вдома. Тому, гадаю, «Аталанта» переможе», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Лаціо» відбудеться 30 жовтня. Початок зустрічі о 16:00.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»
Футбол | 24 квітня 2024, 12:47 9
Журналіст: «Якщо Евертон вилетить, то інший клуб АПЛ захоче Миколенка»

Енді Брассел оцінив виступи українських легіонерів в цьому сезоні АПЛ

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 85
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.