Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 жовтня 2021, 03:46
1223
0

ВІДЕО. 10 років тому відбулося відкриття Арени Львів

Стадіон був частиною підготовки України до проведення Євро-2012

| Оновлено 30 жовтня 2021, 03:46
1223
0
ВІДЕО. 10 років тому відбулося відкриття Арени Львів
UAourhome.com

10 років тому, 29 жовтня 2011 року, у Львові відбулося урочисте відкриття «Арени Львів». Стадіон був частиною підготовки України до проведення Євро-2012.

Віце-прем'єр-міністр з підготовки Євро-2012 Борис Колесніков: «Ще 15 березня 2010 року на місці майбутнього стадіону стояли лише кілочки, шматки бетонних конструкцій і головний будівельник і архітектор, що сперечалися між собою: як же все-таки будувати. У нас було 15 місяців, і наша команда будівельників разом з архітекторами зробили неможливе – стадіон був закінчений вчасно. На ньому було проведено три матчі Євро-2012, а після цього там регулярно грає збірна України, яка не програла на цьому стадіоні жодної зустрічі. Важко повірити, що минуло 10 років. Хочу привітати з цією датою всіх будівельників, архітекторів, міське та обласне керівництво, подякувати за їхні зусилля та внесок, який вони зробили у розвиток нашої країни, а також побажати нових перемог на Арені Львів».

Директор із проведення Євро-2012 від УЄФА Маркіян Лубківський: «Роботи на львівському стадіоні розпочалися у 2010 році. Саме з того моменту розпочався відлік щоденного будівництва арени, який завершився незадовго до початку турніру. Для того, щоб стадіон можна було використати під час чемпіонату Європи, він мав пройти через низку операцій, щоб команда точно розуміла, як треба керувати таким складним об'єктом. Це все було зроблено. У цьому величезна заслуга будівельників і, звичайно, менеджменту, який керував будівництвом».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.