Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 31 жовтня 2021, 09:04
420
0

Алєксандр Волков – Марчин Тибура. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 267

| Оновлено 31 жовтня 2021, 09:04
420
0
Алєксандр Волков – Марчин Тибура. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc. Алєксандр Волков

Бій відбудеться 30 жовтня в Абу-Дабі (ОАЕ) на острові Яс на Etihad Arena і стане одним з головних на PPV-турнірі UFC 267. Орієнтовний початок бою – 22:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Інтригуюче протистояння у важкій вазі відбудеться в мейн карді шоу. 5-й номер рейтингу UFC Алєксандр Волков (33-9) зустрінеться з Марчином Тибурою (22-6), який займає 8-му рядок у цьому списку.

Волков у своєму останньому бою втратив можливість поборотися за титул. Після того, як росіянин нокаутував Волта Харріса та Алістара Оверіма, у червні він вийшов на бій проти Сиріла Гана у мейн івенті UFC Fight Night 190 і програв французу одноголосним суддівським рішенням.

Кар'єра Тибури у UFC переживає зараз найкращі часи. Після того, як поляк програв чотири рази у п'яти боях, він видав серію з п'яти перемог. Останній свій бій він провів у червні, вигравши технічним нокаутом у першому раунді у Волта Харріса. Раніше Тибура пройшов Грега Харді, Бена Ротвелла, Максима Гришина та Сергія Співака.

Прогноз на бій

Волков – високий каратист. Його шанс на перемогу в цьому поєдинку — утримувати суперника на дистанції та всіляко уникати партеру. На землі Волков не дуже хороший в той час, як у Тибури чорний пояс із БЖЖ.

Тибура непоганий у стійці, але навряд чи на ногах він зможе конкурувати з Волковим. Якщо Волков не даватиме себе валити на покриття, то має всі можливості для своєї перемоги. Враховуючи наявність пристойного удару у Волкова і те, що Тибура останніх трьох поразок зазнав нокаутом, є велика ймовірність дострокової розв'язки на користь «Драго».

Перемога Волкова нокаутом у 2-му раунді

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.