Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 жовтня 2021, 17:03
1273
0

Шахтар – Десна. Прогноз на матч Андрія Воробея

Прогноз експерта на матч 13-го туру УПЛ

| Оновлено 30 жовтня 2021, 17:03
1273
0
Шахтар – Десна. Прогноз на матч Андрія Воробея
Sport.ua. Андрій Воробей

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 13-го туру УПЛ «Шахтар» – «Десна».

У попередньому маті УПЛ «Шахтар» на виїзді виграв у «Ворскли» (2:0), а «Десна» вдома зіграла внічию 1:1 із «Олександрією». Також «гірники» напередодні у поєдинку Кубка України обіграли в Одесі «Чорноморець» (3:0).

10 разів грали між собою «Шахтар» та «Десна». «Гірники» перемогли у 9 зустрічах, ще 1 гра цих команд завершилася внічию. Чернігівці ще жодного разу не вигравали у донеччан.

«У цьому матчі я однозначно віддаю перевагу «Шахтарю». У «гірників» команда за рівнем вища. І на даний момент «Шахтар» показує футбол набагато кращий, ніж «Десна». Тут однозначно буде перемога за донецькою командою. Незважаючи на єврокубки, на Кубок України, «Шахтар» має довгу лавку запасних. Це показала і гра з «Чорноморцем», у якій вийшов, образно кажучи, наполовину другий склад.

Де Дзербі має варіанти для того, щоб змінювати склад і грати матчі через два дні на третій. У цьому плані проблем у донецької команди я не бачу. «Десна» собі такого не може дозволити. Не думаю, що чернігівці зроблять якийсь сюрприз у цьому поєдинку. Думаю, тут буде однозначно перемога за донеччанами», - сказав Воробей.

Матч «Шахтар» – «Десна» відбудеться 30 жовтня. Початок зустрічі – о 17:00.

Андрій Воробей - колишній гравець «Шахтаря» і збірної України. Найкращий бомбардир чемпіонату України сезону 2000/2001. Триразовий чемпіон і володар Кубку України.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.