Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 31 жовтня 2021, 10:51
1249
0

Барселона – Алавес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці починають епоху після Рональда Кумана

| Оновлено 31 жовтня 2021, 10:51
1249
0
Барселона – Алавес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Барселона / автор Miguel Ruiz

У суботу, 30 жовтня, у Барселоні на стадіоні «Камп Ноу» відбудеться матч 12 туру іспанської Прімери, в якому «Барселона» прийме «Алавес». Стартовий свисток у поєдинку пролунає о 22:00 за Києвом.

«Барселона»

 

На гру каталонців виведе Серхі Бархуан. Саме він поки виконуватиме обов'язки наставника команди після звільнення нідерландця Рональда Кумана, яке сталося після поразки 0:1 у попередньому турі Прімери від «Райо Вальєкано». Бархуану доведеться піднімати «Барселону» вгору з 9-ї позиції, де вона наразі перебуває з 15 очками у активі.

«Синьо-гранатові» у 10 попередніх поєдинках здобули 4 перемоги, тричі зіграли внічию та тричі програли. У чотирьох своїх крайніх матчах «блаугранас» зазнали трьох невдач при одній перемозі (3:1 над «Валенсією» вдома 17 жовтня).

У турнірній таблиці чемпіонату Іспанії за здобутками на своєму полі «Барселона» нині друга. На «Камп Ноу» у шести поєдинках вона набрала 13 очок (4 перемоги, 1 нічия, 1 поразка). У останньому домашньому поєдинку каталонці програли 1:2 мадридському «Реалу».

«Алавес»

 

Підопічні Хав'єра Кайєха у поточній турнірній таблиці чемпіонату Іспанії посідають 16 місце. У них 9 очок та статус найбезкомпроміснішої команди у ліги. У трьох матчах «славні» виграли, а у семи інших – поступилися. Нуль у графі нічиїх – єдиний серед усіх клубів-учасників чемпіонату. Є, втім, ще нулі у «Леванте» та «Хетафі», але вони належать до кількості перемог цих команд.

До речі, у двох своїх крайніх поєдинках «Алавес» виграв. 23 жовтня він на виїзді розбив «Кадіс» (2:0), а 26-го числа вдома переграв з рахунком 1:0 «Ельче». Ця переможна серія змінила серію з двох поспіль невдач – у іграх з «Атлетиком» (0:1 на виїзді) та «Бетисом» (також 0:1 на своєму полі).

За показниками на виїзді нині «Алавес» має 15 позицію в іспанському чемпіонаті. У чотирьох гостьових матчах він здобув одну перемогу, перегравши у вже згаданному поєдинку «Кадіс». До цього у команди було три невдачі поспіль.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Барселона» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.30 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Барселона»: тер Штеген - Роберто, Піке, Ерік Гарсія, Альба, Коутіньо, Бускетс, Гаві, Дест, Депай, Агуеро.

«Алавес»: Пачеко - Наварро, Лагуардія, Лежен, Дуарте, Мойа, Мамаду, Пеллістрі, Мануель Гарсія, Ріоха, Хоселу.

30 жовтня, субота

«Барселона» - «Алавес»
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.