Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
687
0

ФОТО. Мораес провів тренування з дітьми із Shakhtar ProSchool

Товариський матч між командами Жуніора та Зубова завершився нічиєю 1:1

ФОТО. Мораес провів тренування з дітьми із Shakhtar ProSchool
ФК Шахтар Донецьк. Жуніор Мораес

Нападник «Шахтаря» Жуніор Мораес відвідав у Києві офіційну школу клубу, де займається вже понад 50 дітей.

Жуніор Мораес узяв участь у тренувальному занятті в Shakhtar ProSchool. Спочатку гравець провів розминку й показав кілька фінтів, а наприкінці заняття відбувся товариський матч між командами Жуніора Мораеса та Геннадія Зубова (одного з тренерів Shakhtar ProSchool), що завершився нічиєю – 1:1. Наприкінці тренування діти отримали пам'ятні фото та автографи футболіста.

– Дуже щасливий бути тут і бачити так багато майбутніх гравців! – відзначив Жуніор Мораес. – Радію дитячим усмішкам, що можу обмінюватися з дітьми позитивною енергією. Дітлахи, які мріють стати футболістами, нагадують мені про дитинство. Теплі спогади… Подобається їхня щира радість від зустрічі з кумиром. Я теж був по той бік, просив автографи, любив багатьох гравців, а коли я бачив їх зблизька… Розумію, яке щастя вони відчувають. Слід передавати їм максимально можливу кількість доброти, адже для них це важливо. І це круто!

Shakhtar ProSchool – офіційна футбольна школа ФК «Шахтар» для дітей 7–12 років у Києві, де тренування проходять за методикою та під безпосереднім контролем керівника спортивної частини Академії Едгара Кардозу й тренерів Академії «Шахтаря».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.