Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 жовтня 2021, 16:24
1110
0

Манчестер Сіті - Крістал Пелес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Містяни» мають брати три очки

| Оновлено 30 жовтня 2021, 16:24
1110
0
Манчестер Сіті - Крістал Пелес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 30 жовтня, на стадіоні «Етіхад» у Манчестері відбудеться матч 10-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому місцевий «Манчестер Сіті» прийматиме «Крістал Пелес». Початок поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом. Арбітром зустрічі буде Андре Маррінер.

«Манчестер Сіті»

 

«Містяни» підходять до гри не в кращому настрої. Серед тижня «блакитні» склали повноваження володаря Кубка англійської ліги, програвши по пенальті «Вест Хему». Щоправда, найімовірніше, головні завдання «Манчестер Сіті» поширюються на чемпіонат Англії та Лігу чемпіонів, а там у нього все гаразд.

У Прем'єр-лізі «Сіті» йде третім, поступаючись одним очком «Ліверпулю» та двома пунктами «Челсі». Останні два матчі чемпіонату підопічні Хосепа Гвардіоли виграли, тому ще вся боротьба попереду та всі розклади зміняться ще десять разів. У Лізі чемпіонів, незважаючи на поразку від «ПСЖ», «містяни» також почуваються впевнено. Вони посідають друге місце у групі і не повинні його нікому віддавати. З виходом до 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи проблем у «блакитних» не повинно бути.

Не зіграють за «Манчестер Сіті» проти «Крістал Пелес» Ферран Торрес та Бенжамін Менді. Решта футболістів у строю і готові вийти на поле.

«Крістал Пелес»

 

«Орли» вже давно вилетіли з Кубка англійської ліги, тож серед тижня відпочивали та планомірно готувалися до цієї гри. Це може бути плюсом для підопічних Патріка Вієйра. Останні чотири гри чемпіонату Англії «Крістал Пелес» зіграв унічию, а до цього була поразка. Таким чином, зараз у «склярів» серія з п'яти матчів без перемог, що вплинуло на турнірну таблицю. На даний момент команда з південного Лондона йде п'ятнадцятою і має у своєму активі дев'ять очок. Здається, боротьби за виживання «Пелесу» не уникнути.

Вієйра не зможе розраховувати у цій грі також на двох футболістів. Це давно травмовані захисник Натан Фергюсон та півзахисник Еберечі Езе.

Історія зустрічей

 

Суперники провели між собою 65 матчів. Перевага на боці «Манчестер Сіті», який здобув 35 перемог. 16 зустрічей завершилися перемогами «Крістал Пелас» і ще у 14 іграх було зафіксовано нічию.

Минулого сезону «Манчестер Сіті» двічі легко здолав суперника.

Орієнтовні склади

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Канселу, Ляпорт, Діаш, Родрі, Сілва, Гюндоган, Гриліш, Фоден, Жезус.

«Крістал Пелас»: Гуаїта, Мітчелл, Гей, Андерсен, Ворд, Галлахер, Макартур, Мілівоєвич, Едуард, Олісе, Бентеке.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що цей поєдинок завершиться перемогою господарів. Нашою ставкою буде позиція – П1 з коефіцієнтом 1.18 по лінії Parimatch.

30 жовтня, субота

«Манчестер Сіті» – «Крістал Пелес»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 3:1
Сергій Снопов
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.