Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 30 жовтня 2021, 16:45
1415
0

Ліверпуль – Брайтон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Фаворит очевидний, але розгром навряд чи буде

| Оновлено 30 жовтня 2021, 16:45
1415
0
Ліверпуль – Брайтон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 30 жовтня, відбудеться матч 10-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» на домашньому стадіоні «Енфілд» прийматиме «Брайтон». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

Ліверпуль

 

Команда Юргена Клоппа у минулій кампанії не змогла захистити титул чемпіона Англії. «Червоні» практично не нав'язали конкуренції «Манчестер Сіті», оскільки команда Пепа Гвардіоли провела феноменальний сезон. Підсумкове відставання від «містян» склало 17 очок – відстань шести перемог. У Лізі чемпіонів «Ліверпуль» вилетів на стадії 1/4 фіналу, програвши мадридському «Реалу».

Новий сезон у Прем'єр-лізі підопічні Клоппа розпочали дуже непогано. У дев'яти турах «Ліверпуль» набрав 21 очко з 27 можливих, розбавивши шість перемог трьома нічиїми. А в Лізі чемпіонів «червоні» здобули три перемоги до екватора групового раунду та одноосібно лідирують, практично забезпечивши собі вихід до 1/8 фіналу.

Брайтон

 

«Чайки» минулого сезону не без проблем змогли зберегти прописку в елітному дивізіоні, фінішувавши на 16-му місці в турнірній таблиці. Здавалося б, про єврокубки «Брайтон» може лише мріяти, проте після перших дев'яти турів цього сезону клуб входить до зони Ліги Європи! Із 15 очками в активі команда Грема Поттера замикає топ-5 Прем'єр-ліги.

Дві поразки у цьому чемпіонаті «Брайтону» завдали «Евертон» (0:2) та «Манчестер Сіті» (1:4). Однак не можна сказати, що все зовсім гладко, адже в останніх чотирьох поєдинках вдалося взяти лише три очки – перед поразкою від «Сіті» були нічиї з «Крістал Пелес» (1:1), «Арсеналом» (0:0) та «Норвічем» (0:0). А попереду ще багато справді складних випробувань...

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.26 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон – Александер-Арнольд, Матіп, ван Дейк, Робертсон, Хендерсон, Фабіньо, Мілнер, Салах, Фірміно, Мане.

«Брайтон»: Санчес – Велтман, Даффі, Данк, Марч, Лаллана, Кукурелла, Грос, Біссума, Троссард, Мопе.

30 жовтня, субота

«Ліверпуль» – «Брайтон»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.