Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 28 жовтня 2021, 13:28
122
0

Ставки на кіберспорт: Dota 2, CS:GO та LoL та інші симулятори

Як і на що робити ставки у кіберспорті

| Оновлено 28 жовтня 2021, 13:28
122
0
Ставки на кіберспорт: Dota 2, CS:GO та LoL та інші симулятори

Кіберспорт вже й так завойовував дедалі більшу популярність. А карантин, пов'язаний із коронавірусом, вивів цю сферу на новий рівень, як мінімум, у світі ставок: усім потрібні були хоча б якісь події для ставок. А битви онлайн для цього чудово підходять. Тепер практично всі провідні букмекерські контори розробили найширший вибір ставок на кіберспорт - не тільки на Dota 2 з CS:GO та League of Legends, а й на симулятори FIFA (або PES), різні варіанти NBA та NHL. Зараз підключаються і турніри з Fortnite, PUBG, Overwatch, Valorant, StarCraft. Список можна продовжувати. На що ставлять в основних видах кіберспорту?

Dota 2 та League of Legends має чимало спільного

В обох потрібно дістатися головної будівлі суперника і зруйнувати його трон. Команди з п'ятірки героїв, що розподіляються по 3-х лініях, якими потім і йдуть крипи назустріч один одному. Вважається, що тактика та розуміння гри не менш важливі, ніж швидкість реакції та володіння кнопками та їх поєднаннями. Під час турнірів приймають ставки на, звичайно ж, переможця, точний рахунок, фори та тотали (карт). Унікальним варіантом закладу вважається "First blood" - як можна зрозуміти за змістом перекладу, це означає перше вбивство. Також можна ставити на те, яку будову зруйнують першою, на загальну кількість вбивств, хто першим уб'є першим найсильнішого мобу, Рошана (Dota) та Нароша. Приймати парі можуть також на загальну тривалість бою, та персонально на окремих гравців – скільки вб'є та скільки разів помре.

CS:GO зберігає популярність роками

Це також командна гра. Важливу роль ній грають карти, точніше, їх набір. Ті, хто вивчив оптимально свій маппул, як правило, на них і виграють. Зазвичай матчі проходять до двох перемог, а вирішальна карта, якщо вона буде потрібна, вибирається рандомно. Команди налічують по 5 осіб. 1 вважається терористами - їм потрібно або вбити всіх супротивників, або закласти бомбу, потім протримавшись 40 секунд до вибуху. Контртерористи - для перемоги потрібно або вбити суперників або розмінувати бомбу (можна просто не дати її закласти). Ставки на CS:GO розміщуються на точний рахунок, тотал або фору по картах, кількість раундів (стандартно грають до 16 перемог, але якщо після 30 рівність, то додають 5 додаткових). Пропонують парі на перший кіл (хто раніше вб'є в раунді), загальну кількість фрагів (тобто вбивств). Використовують екзотику типу вбивства, скоєного ножем або електрошокером, на "ейс" (коли один гравець вбиває п'ятьох).

Перелік подій у лінії зростає разом із популярністю кіберспорту. Але поки що це нова сфера, що динамічно розвивається. Якщо хочеться ставити і бути у тренді, потрібно освоїти цю тематику.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

ВІДЕО. В УЄФА привітали легенду Динамо з ДН та згадали його гол топ-клубу
Футбол | 25 квітня 2024, 12:17 5
ВІДЕО. В УЄФА привітали легенду Динамо з ДН та згадали його гол топ-клубу

Сьогодні, 25 квітня, Олегу Гусєву виповнився 41 рік

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.