Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
|
2524
0

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Після заміни Ярмоленка Зінченку стало легше»

Екс-півзахисник збірної України – про матч Кубку англійської ліги за участю двох українців

Сергій КОВАЛЕЦЬ: «Після заміни Ярмоленка Зінченку стало легше»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Зінченко та Андрій Ярмоленко

Екс-півзахисник збірної України Сергій Ковалець поділився емоціями від перегляду матчу Кубок англійської ліги «Вест Хем» - «Манчестер Сіті» (0:0, пен. 5:3), у якому зіграли Андрій Ярмоленко та Олександр Зінченко.
 
— Не так часто побачиш очне протистояння українців у найкращих клубах Європи. Це своєрідна реклама нашої країни, нашої збірної. На полі Зінченко та Ярмоленко перетиналися неодноразово. Було цікаво бачити їхню боротьбу. Пам'ятається, що лише завдяки самовідданості Зінченка Ярмоленко не зміг вразити ворота «Ман Сіті». А із заміною Андрія Олександру полегшало, він почав частіше підключатися до атак своєї команди, теж міг забити після дальнього удару, але «Вест Хем» врятував воротар. А взагалі матч вийшов інтенсивним, класним з погляду вболівальника, навіть попри рахунок 0:0. Нічия була справедливим підсумком, а в серії пенальті психологія виявилася кращою на боці лондонців.
 
— Якщо Ярмоленко час від часу потрапляє до складу своєї команди, то Зінченко провів свій перший матч після травми, яку отримав ще в середині вересня. Чи встигне Олександр набрати потрібні кондиції до поєдинків  збірної?
— Ми побачили, що Сашко здорово, холоднокровно діяв у минулій грі, наче й не було простою. До початку збору національної команди «Манчестер Сіті» зіграє ще три поєдинки, тож є шанс, що Хосеп Гвардіола дасть Зінченку час на полі. Я впевнений, що гравець буде готовий до матчу проти Боснії та Герцеговини, – сказав Ковалець.
 
Матч відбору ЧС-2022 Боснія та Герцеговина – Україна відбудеться 16 листопада.

Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.