Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 31 жовтня 2021, 19:03
2212
0

Перша ліга. Перемоги Металіста та Кривбасу, Оболонь вийшла на третє місце

Відбулися матчі 15-го туру Першої ліги

| Оновлено 31 жовтня 2021, 19:03
2212
0
Перша ліга. Перемоги Металіста та Кривбасу, Оболонь вийшла на третє місце
ФК Оболонь

Тур вийшов багатим на голи. Лише в одному поєдинку з восьми було забито два м'ячі. В інших зустрічах було забито три або більше м'ячів у кожній. Усього було забито 28 голів у восьми матчах.

Відкривав тур поєдинок між «Волинню» та «Кременем». Луцька команда ще у першому таймі забила три м'ячі у ворота колективу з Кременчука, який відзначився одним голом. У другій половині зустрічі «Кремню» вдалося відіграти ще один пропущений м'яч, коли дубль оформив Денис Галата, у якого вже п'ять точних пострілів цього сезону. Але «Волинь» все одно втримала переможний рахунок 3:2 і здобула три очки у свою скарбничку. Цікаво, що у цьому поєдинку діями лучан на полі керував з тренерської лави Тарас Михалик, асистент головного тренера «хрестоносців» Альберта Шахова. Також Михалик відповідав на запитання журналістів під час післяматчевої прес-конференції. До речі, «Волинь» вже три тури поспіль не програє, а «Кремінь» три тури поспіль поступається.

Був зафіксований дубль і в поєдинку між «Прикарпаттям» та «Альянсом». Іванофранківці зуміли перемогти з рахунком 3:1 одного з лідерів Першої ліги завдяки влучному удару Івана Сондея та дублю Романа Барчука, який з 8 голами ділить другу позицію у перегонах найкращих снайперів Першої ліги. Ця вікторія дозволила прикарпатцям із 22 очками закріпитися на шостій позиції. «Альянс» із 26 балами йде четвертим.

«Кривбас» здобув важливі для себе три очки у Житомирі. Криворіжці виграли виїзну зустріч із рахунком 2:1. «Кривбас» комфортно із 31 очком йде на другому місці у Першій лізі.

Виграв на своєму полі у «Ниви» «Краматорськ». Краматорчани не опустили руки після того, як Вадим Вітенчук у дебюті зустрічі не реалізував пенальті (до речі, це був єдиний нереалізований одинадцятиметровий у турі). У другій половині матчу завдяки голам Руслана Зубкова та Марата Даудова «Нива» виборола домашню вікторію у матчі з непоступливим суперником.

«Олімпік» зумів забрати три очки з Ужгорода. Донецька команда перемогла закарпатців на їхньому полі з рахунком 3:1. На 13-й та 19-й хвилинах команди обмінялися реалізованими пенальті. А потім під завісу зустрічі «Олімпіку» вдалося двічі забити з гри та виграти матч. Донеччани з 23 очками йдуть п'ятими у турнірній таблиці Першої ліги.

«Металіст» у Харкові за підтримки майже 27 тисяч уболівальників здобув перемогу над «Поділлем». Перший тайм харків'яни виграли завдяки голу Ріаскоса. Також перед перервою було вилучено футболіста хмельницької команди Олега Веремієнка. Маючи чисельну перевагу, «Металіст» у другому таймі закріпив свою перевагу голами Віталія Федоріва та Едуарда Сарапія. 3:0 – впевнена вікторія харків'ян, які із 38 очками лідирують у Першій лізі.

«Гірнику-Спорт» вдалося виграти на виїзді в матчі з «ВПК-Агро». Команда Ігоря Жабченка виграла зустріч із рахунком 2:1. До речі, безпрограшна серія колективу із Горішніх Плавнів триває тепер шість поєдинків.

«Оболонь» на своєму полі здобула перемогу в матчі проти «Агробізнесу». «Пивовари» виграли зустріч із рахунком 3:1 та покращили своє турнірне становище. Наразі кияни з 27 очками перебувають на третій позиції у Першій лізі.

Дмитро КОТКОВ

Перша ліга. 15-й тур

22 жовтня

«Волинь» - «Кремінь» - 3:2
Голи:
Цюпа, 13, Хагназарі, 24, Рябов, 35 – Галата, 17, 67.

23 жовтня

«Прикарпаття» - «Альянс» - 3:1
Голи:
Сондей, 17, Барчук, 34 (пенальті), 60 – Ярошенко, 65.

«Полісся» - «Кривбас» - 1:2
Голи
: Козак, 90+1 – Семенов, 10, Приходько, 69.

24 жовтня

«Краматорськ» - «Нива» - 2:0
Голи:
Зубков, 47, Даудов, 83.

Нереалізований пенальті: Вітенчук, 12 («Краматорськ»).

«Ужгород» - «Олімпік» - 1:3
Голи:
Ряшко, 19 (пенальті) – Білый, 13 (пенальті), Новіков, 79, Яловенко, 81.

«Металіст» - «Поділля» - 3:0
Голи:
Ріаскос, 19, Федорів, 80, Сарапій, 88.

Вилучення: Веремієнко, 45 («Поділля»).

25 жовтня

«ВПК-Агро» - «Горняк-Спорт» - 1:2            
Голи:
Коберідзе, 77 – Мільченко, 9, Яворський, 60.

«Оболонь» - «Агробізнес» - 3:1
Голи:
Лукьянчук, 8, Матяж, 74, Щебетун, 90+4 – Когут, 76.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ПЕРШОЙ ЛІГИ

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.