Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 28 жовтня 2021, 02:09
1268
0

Сампдорія – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Руслан Маліновський та компанія їдуть до Генуї за трьома очками

| Оновлено 28 жовтня 2021, 02:09
1268
0
Сампдорія – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 27 жовтня, відбудеться матч 10-го туру чемпіонату Італії з футболу, в якому «Сампдорія» на домашньому стадіоні «Луїджі Ферраріс» прийматиме «Аталанту». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

Сампдорія

 

Минулого сезону «моряки» під керівництвом Клаудіо Раньєрі посіли дев'яте місце у Серії А, відставши на 10 балів від єврокубкової зони. Влітку на тренерському містку «Сампдорії» відбулися зміни: команду очолив 46-річний Роберто Д'Аверса, який раніше очолював «Парму».

Під керівництвом нового наставника «Сампдорія» виступає не дуже вдало. У перших дев'яти турах команда з Генуї здобула лише дві перемоги, тоді як поразок було аж чотири. З 9 очками в активі підопічні Д'Аверси займають 15-й рядок турнірної таблиці чемпіонату.

Аталанта

 

До команди Джан П'єро Гасперіні підвищена увага з боку українських уболівальників, оскільки у її складі виступає лідер збірної України Руслан Маліновський. Нещодавно Руслан зміг залагодити конфлікт із новим головним тренером національної команди Олександром Петраковим, завдяки чому отримає виклик для участі у листопадових матчах. У клубі в нього все добре – два голи та асист у п'яти останніх поєдинках тому підтвердження.

Загалом же «Аталанта» не надто вдало розпочала сезон. Після дев'яти турів у команди з Бергамо лише 15 очок в активі та п'ятий рядок турнірної таблиці чемпіонату. У Лізі чемпіонів підопічні Гасперіні в перших трьох матчах групового раунду набрали чотири бали, зігравши внічию з іспанським «Вільярреалом» (2:2), вигравши у швейцарського «Янг Бойз» (1:0) і програвши англійському «Манчестер Юнайтед» (2:3).

Прогноз на протистояння

 

Мы вважаємо, що «Аталанта» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коєфіцієнтом 1.78 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Сампдорія»: Аудеро – Ауджелло, Коллі, Берешинський, Йосіда, Адрієн Сільва, Аскільдсен, Торсбі, Кандрева, Капуто, Квальярелла.

«Аталанта»: Муссо – де Рон, Паломіно, Ловато, Дзаппакоста,  Пеццела, Фройлер, Пашаліч, Маліновський, Сапата, Ілічич.

27 жовтня, середа

«Сампдорія» – «Аталанта»
Генуя. Стадіон «Луїджі Ферраріс». 19:30
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.