Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2021, 15:50
6850
27

Віктор ВАЦКО: «Динамо боялося грати в футбол. Не боявся тільки Шапаренко»

Українські клуби не можуть змагатися з «Реалом» і «Барселоною», вважає експерт

| Оновлено 04 листопада 2021, 15:50
6850
27
Віктор ВАЦКО: «Динамо боялося грати в футбол. Не боявся тільки Шапаренко»
ФК Динамо Київ

Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився думкою про виїзну поразку «Динамо» від «Барселони» (0:1) у поєдинку 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

«Динамо» приїхало на «Камп Ноу», щоб якщо і програти, то із мінімальним рахунком. «Динамо» боялося грати в футбол. Тільки Шапаренко не боявся. На даний момент наші клуби не можуть змагатися з такими суперниками, як «Реал» і «Барселона». Наші команди у Лізі чемпіонів потрапляють під ту інтенсивність, якої немає в УПЛ. Останнім часом є відчуття, що чемпіонат України судять за правилами балету. Луческу в матчі з «Дніпром» кричав судді, чи бачив той, як судили «Динамо» з «Барселоною». Нам потрібно робити наш чемпіонат більш конкурентним. Нам потрібно задуматися про майбутнє нашого чемпіонату, над системою розіграшу, над конкурентністю. Потрібно піднімати його якість», — вважає Вацко.

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SergRV
Что Динамо, что Шахтер - психологически вышли уже проигрывать.
Неизвестная команда из Норвегии играла в свой футбол и плевать хотела на имя гранда.
Pushkin82
Жодному з власників це все не потрібне, в них свої інтереси, зараз он Харківський бандюк лізе в ПЛ - прям таки альтруїсти мільярдери)))
Кому потрібний конкурентний чем, належне суддівство ігри з накалом - лише вболівальникам, експертам медіа тощо. Берем умовну Ворскла, Зоря, Колос тощо вони що виховують своїх гравців яких можна продати, навіть в межах ПЛ відповідь - ні, вони що виходячи в єврокубки траву гризуть щоб виграти чи показати найкращих гравців відповідь - ні, так само фізруки на кшталт Максимова, Скрипника (частково) майже всі тренери з ПЛ це тренери які не мають тренерського майбутнього їх максимум це сьогоденна ПЛ. А гравці це вівці де зеленіше там і краще, чомусь поки юнацький футбол є бажання грати а в дорослому лише якісь натуги.
Наші гранди стали як засіб набору очок в Европі і їх це влаштовує.
dadaali177188
Не понимаю этих споров - кто лучше.............со стороны шо одни , шо другие, шо третьи унылое говно - и причина тому действительно слабый чемпионат. Когда был Черноморец (ещё тот Черноморец) , Днепр (ещё тот Днепр), Металлист (ещё тот Металлист) были все в тонусе........даже Луганск, Полтава, Львов, Запорожье были на порядок выше в игровом плане и могли любому настучать. Сейчас нет конкуренции за первых два места
oenergo.com
«Динамо» боялось играть в футбол. Только Шапаренко не боялся.
----------------------------------------
Каждый игрок на поле делал свою работу. Потому и счет 1:0 а не 0:5.
Дмитрий Лагутин
Удивляют такие умозаключения.... Такое ощущение что эти эксперты думают что, они самые умные, все во круг дебилы. Если вы такие умные, лучше расскажите как это сделать.
Mr.Budd
Да, Шахтёр на сегодня тоже игрой своей дно пробивает, но по крайней мере нет ощущения, что команда выходит играть на удержания счета 1-0 в пользу соперника
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил