Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 26 жовтня 2021, 00:37
3672
8

ФОТО. Металіст урочисто відкрив футбольну академію

У Харкові розпочався святковий фестиваль

| Оновлено 26 жовтня 2021, 00:37
3672
8
ФОТО. Металіст урочисто відкрив футбольну академію
ФК Металіст

У суботу відбулася урочиста церемонія відкриття академії ФК «Металіст» після відновлення.

«Дорогі діти! Ми старалися для вас зробити ці поля, щоб ви отримали тут задоволення і отримали тут путівку в життя. Я сподіваюся, що ви з цих полів перейдете згодом на сусіднє поле. І будете радувати, в першу чергу, себе, своїх батьків, харків'ян, гостей нашого міста. Ну і засмучувати команди, які будуть приїжджати грати проти вас. Ми привели практично в первозданний стан стадіон, за 3 місяці пофарбували 4 тисячі тонн металу, привели VIP-прибудову стадіону в порядок. Ми повертаємо дух «Металіста», інфраструктуру, повертаємо любов харків'ян. Я вам обіцяю, більше ніколи «Металіст» не зникне з футбольної карти України! Дорогі батьки, хочу сказати вам: ваші діти в надійних руках. Євген Красніков зібрав тут суперкоманду тренерів. Повірте мені, вони зроблять з них тих футболістів, які затьмарять, можливо, і Роналду, і Мессі, вони принесуть задоволення і собі, і вам. Тому я, Олександр Кучер, Євген Красніков, запрошуємо вас. Приходьте з дітьми. Ми створимо всі умови - ми завжди вам раді!», - сказав у своєму виступі на церемонії президент «Металіста» Олександр Ярославський.

Символічним фінальним акордом церемонії урочистого відкриття Академії став гімн футбольного клубу «Металіст» у виконанні його авторів - гурту ТНМК. Клубний гімн «Металіста» дав старт дводенному міському спортивному фестивалю на честь відкриття футбольної академії, який проходить в режимі non-stop-марафону в суботу та неділю. Ритм заходу будуть задавати такі групи і артисти як ТНМК, THE HARDKISS, «ТОК», Агонь і Jerry Heil. На території комплексу також розвернувся масштабний фестиваль вуличної їжі - більше 40 операторів food-індустрії пригощають гостей свята вишуканими стравами. А біля Академії розташувався парк атракціонів для дітей.

Оцініть матеріал
(36)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
aleks8-48
Интересно,каким образом к Ярославскому попала футболка Довбика,в которой он забил свой знаменитый гол за сборную? Видать сделал Артёму предложение,от которого тот не мог отказаться.
Надеюсь,что это будет последнее предложение от хозяина Металлиста,который не знает куда девать наворованные деньги. Честно заработанными он так не разбрасывался бы.
~@~
Забыли пригласить Джамалу и Козловского