Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 жовтня 2021, 15:04
1628
0

Вест Хем – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Ярмоленко приніс удачу в Лізі Європи, але чи дасть Мойес йому шанс в АПЛ?

| Оновлено 28 жовтня 2021, 15:04
1628
0
Вест Хем – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 24 жовтня, у Лондоні на «Олімпійському стадіоні» відбудеться матч дев'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Вест Хем» і «Тоттенхем». Стартовий свисток рефері Пола Тірні з Ланкашира прозвучить о 16:00 за київським часом.

Вест Хем
 

Підопічні Девіда Мойєса підходять до однієї з варіацій столичного дербі з досить непоганими перспективами вибити сусідів за містом з єврокубкової зони. «Молотобійці» в новому сезоні на старті впевнено йшли без поразок аж до гри проти «Манчестер Юнайтед» (0:2), після якої почали грати у більш замкнутий футбол, але все одно досягали певних результатів. Зокрема, тих самих «червоних дияволів» вдалося вибити з розіграшу Кубка Ліги (1:0), що було своєрідною сатисфакцією у відповідь на поразку в чемпіонаті.

Посеред поточного тижня «залізні» грали в Лізі Європи у себе вдома проти бельгійського «Генка», при цьому не залишивши суперникам особливих шансів – 3:0. На позиції форварда в тій грі Мойес довірив місце українцеві Андрію Ярмоленку, однак наш співвітчизник не зміг відзначитися результативними діями. Із огляду на усталені практики шотландця, побачити Андрія на полі у прийдешній грі можна буде хіба що у якості заміни.

Тоттенхем
 

Певний час на початку футбольного року «шпорам» навіть вдавалося лідирувати в чемпіонській гонці, яка тоді тільки набирала обертів, проте в середині вересня команда Нуну Ешпіріту Санту отримала два ляпаси від сусідів за містом в особі «Кристал Пелас» і «Челсі» (двічі по 0:3), після чого ще й «Арсенал» відправив її в нокдаун у куди більш принциповому дербі (1:3). Як бачимо, у поточному сезоні «Тоттенхем» боїться регіональних протистоянь як вогню, тому перед португальським фахівцем буде стояти досить серйозний виклик у плані мотивації його футболістів.

Точно не допоможе гостям набрати впевненості в цьому плані їхня єврокубкова гра посеред тижня проти нідерландського «Вітесса», яку англійський клуб вирішив провести в резервному складі – тільки-но поглянь, якась Ліга конференцій УЄФА – і прогорів (0:1). Становище в групі для «шпор» це особливо не зіпсувало, але буде дотепно, якщо в підсумку вони не складуть компанію французькому «Ренну» в раунді плей-оф. Що ж стосується чемпіонату, то тут ситуацію на тлі трьох поразок поспіль трохи виправили два послідовні успіхи, але переслідувачі спокійно можуть перетворити поточну п'яту позицію «шпор» на рядок куди нижче за рангом.

Орієнтовні склади
 

«Вест Хем»: Фабіанські – Крессвелл, Огбонна, Зума, Джонсон – Райс, Форналс, Соучек – Бенрахма, Антоніо, Боуен.

«Тоттенхем»: Льоріс – Регілон, Дайєр, Ромеро, Емерсон – Скіпп, Хойб'єрг – Сон, Ндомбеле, Моура – Кейн.

Прогноз на протистояння
 

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку принципові суперники не порадують великою кількістю голів, і при цьому навряд чи у матчі взагалі буде визначено переможця. Нашої ставкою буде позиція – «Тоттенхем» не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 3.30 за лінією Parimatch.

24 жовтня, неділя

«Вест Хем» – «Тоттенхем»
Лондон. «Олімпійський». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta і відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Фернандіньйо в шоці. Суддя перервав атаку команди своєю незграбністю
Футбол | 28 березня 2024, 15:51 0
ВІДЕО. Фернандіньйо в шоці. Суддя перервав атаку команди своєю незграбністю

Колишній півзахисник «Шахтаря» був дуже незадоволений діями арбітра

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 15
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.