Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 жовтня 2021, 01:38
908
1

КРИВЕНЦОВ: «У нас є вектор! Радує, що реалізували свої моменти»

Головний тренер «Металіста 1925» розповів про перемогу над «Інгульцем»

| Оновлено 23 жовтня 2021, 01:38
908
1
КРИВЕНЦОВ: «У нас є вектор! Радує, що реалізували свої моменти»
ФК Металіст 1925. Валерій Кривенцов

Після перемоги головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов поділився враженнями від перемоги над «Інгульцем» (4:0) у матчі 12-го туру, першої в історії клубу з великим рахунком в УПЛ.

– Перша перемога в УПЛ з великим рахунком. Ви задоволені грою команди?

– Сьогодні – так. Бо була хороша організація протягом усієї гри і радувало те, що ми реалізували свої гольові моменти. Але в першому таймі в Інгульця був стовідсотковий момент, забий Сітало головою – невідомо як би гра скінчилася. Але загалом – грою команди я задоволений.

– Після попередніх матчів ви казали, що ніколи не говорите гравцям віддавати передачі назад. Сьогодні нарешті після 2:0 та 3:0 хлопці бігли вперед. Це ваші настанови спрацювали?

– Вони самі приймають рішення на футбольному полі. У нас є вектор, є вимоги, є награні ситуації, але сама гра підказує футболістам, як діяти. Є можливість йти в атаку – вони йдуть, немає – чекають тоді своїх можливостей.

Сьогодні я хочу похвалити всю команду, всіх гравців. І тих, котрі вийшли у стартовому складі, і тих, які вийшли на заміну. Бо я не розділяю – основні гравці чи запасні. Для мене всі наші футболісти однакові, і ми працюємо для того, щоб кожен з них ставав сильнішим. Хай демонструють свої якості, але в командній грі.

– Сьогодні вийшов на заміну дебютант – Кверквелія. Наскільки він готовий?

– Так, сьогодні Кверквелія дебютував, дали йому зіграти трохи менше 20 хвилин. Це кваліфікований, сильний захисник, який набирає форму. І сьогодні вирішили дати йому зіграти, щоб він відчув атмосферу домашньої арени, команду. За можливості будемо його підтягувати, щоб він отримував ігровий час все більше і більше. Бо лазарет у нас не стає порожнім, на жаль.

– Попереду гра на Кубок України. Які сподівання? Чи розглядаєте ви чемпіонат України та Кубок України як рівнозначні турніри?

– Ми націлюємо команду, що в кожній грі вона має діяти ось так: завжди на перемогу. Ви ж пам'ятаєте, я спочатку казав, що в мене завдання, щоб команда грала в красивий атакувальний футбол та здобувала перемоги. Це зробити дуже важко. Ми над цим працюємо. Так, можливо, у нас не все виходить. Але кожен гравець старається та сприймає наші ідеї з позитивом та намагається діяти саме так, бо вони бачать коли наші гравці діють правильно, їм потім і м'яч легше забирати, у них більше можливостей в атакувальній фазі гри.

Кубок, звісно, – це окремий турнір, прикладів багато, коли команди в різних країнах, з будь-яких ліг можуть пройти кого завгодно. Я вважаю, що перед протистоянням з Олександрією шанси 50 на 50, але, що гра буде цікавою – це точно.

– Металіст 1925 буде битися за Кубок України?

– Металіст 1925 – він завжди б'ється. Штовхається, б'ється, як бажаєте.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 3
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 16
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Wot_blitzoman Ничволодов В.О.
Отличную команду сделал Валера.Дай Бог как можно дольше продержаться этому запалу уверенности у игроков.Гляди там и ,,Зорюшку,,загасят...