Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
5430
6

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Супрязі потрібно зачохлити своє «я»

Фахівець вважає, що юний форвард «Динамо» повинен багато працювати над собою

Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Супрязі потрібно зачохлити своє «я»
Getty Images/Global Images Ukraine

48-річний колишній головний тренер київського «Динамо» Олександр Хацкевич поділився думкою про 21-річного українського нападника Владислава Супрягу.

«Зараз всі говорять про те, що в «Динамо» немає нападника, в зв'язку з чим у цій ролі грає Гармаш. Що стосується Супряги, який за своїм амплуа є форвардом, то Владу, в першу чергу, потрібно зачохлити своє «я» і працювати над собою. Якщо він це зробить, то з нього вийде хороший нападник. Але ось уже п'ять років працювати і грати без форварда такий клуб, як «Динамо», не повинен. Йому необхідно мати страйкера, який забиває м'ячі. Завдяки якому ставиться крапка в атаці. Все можна робити добре. «Динамо» зараз здорово грає в перехідних фазах, але ось кінцівки немає. Гармаш — це не нападник», — вважає Хацкевич.

У поточному сезоні Супряга провів за «Динамо» 6 матчів у всіх турнірах. Результативними діями не відзначився.

Оцініть матеріал
(50)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
belerilf1
давайте уже признаем что суркис лажанул когда не отпустил его к итальянцам. надоело уже это отрицание. пацан поплыл психологически, его выдернули из Днепра-1 где он играл нормально, не продали итальянцам за вполне адекватные деньги, и даже больше.
ivan.svetliy
Луису Адриано тоже несколько лет доверяли, и даже гол в финале УЕФА забил. Но как был корявым, так и остался... Все-таки кроме доверия должны быть данные!
belerilf1
отдайте его итальянцам бесплатно с 50%ми с правами на него, это максимум что из него сможете выжать. если отдадите в Черноморец, вообще ничего не получите.
Богдан Саженко
психологічно нестійкий футболист. Від нього треба збавлятися .Він вже Динамо та іншим не помічник .Застряг і втратив будь яку впевненість і вміння грати у футбол
belerilf1
отыграли херово префлоп, флоп, тёрн, но теперь усердно думаем что делать на ривере.