Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 жовтня 2021, 19:29
1378
0

Брайтон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чинні чемпіони повинні брати три очки

| Оновлено 23 жовтня 2021, 19:29
1378
0
Брайтон – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 23 жовтня, відбудеться матч 9-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Брайтон» на домашньому стадіоні «Фалмер» прийматиме «Манчестер Сіті». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за Києвом.

«Брайтон»

 

«Чайки» в минулому сезоні не без проблем змогли зберегти прописку в елітному дивізіоні, фінішувавши на 16 місці в турнірній таблиці. Здавалося б, про єврокубки «Брайтон» може тільки мріяти, однак після перших восьми турів нинішнього сезону цей клуб входить в зону Ліги чемпіонів! З 15 очками в активі команда Грема Поттера закриває топ-4 Прем'єр-ліги.

Єдиної поразки в цьому чемпіонаті «Брайтону» завдав «Евертон» (0:2), але було це ще в серпні. Однак не можна сказати, що все зовсім вже гладко, адже останні три поєдинки завершилися з нічийним результатом, в тому числі зі скромними «Крістал Пелес» (1:1) і «Норвічем» (0:0). А попереду ще багато дійсно складних випробувань...

«Манчестер Сіті»

 

Команда Пепа Гвардіоли в минулому сезоні виступила майже ідеально, вигравши чемпіонат і Кубок Англійської ліги. Був близький «Манчестер Сіті» і до перемоги в Лізі чемпіонів, проте в фінальному матчі «містяни» програли лондонському «Челсі» (0:1), тим самим трохи зім'явши враження уболівальникам. Захистити титул чемпіона Англії буде непросто: поки «містяни» на третьому місці і відстають від «Челсі» на два бали.

24-річний футболіст «Манчестер Сіті» і збірної України Олександр Зінченко зовсім нещодавно повернувся до тренувань після травми, через яку з середини вересня не був помічником не тільки клубу, але й національній команді. У цьому сезоні на його рахунку лише 3 поєдинки у всіх турнірах за «Сіті».

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Манчестер Сіті» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.43 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Брайтон»: Санчес – Велтман, Даффі, Данк, Марч, Лаллана, Кукурелла, Грос, Біссума, Троссард, Мопе.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Вокер, Аке, Діаш, Канселу, Родрі, Гюндоган, Сілва, Гріліш, Де Брюйне, Марез.

23 жовтня, субота

«Брайтон» – «Манчестер Сіті»
Брайтон. Стадіон «Фалмер». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.