Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 жовтня 2021, 16:58
2530
0

Десна - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

До єврокубкового конкурента – в усіченому складі

| Оновлено 22 жовтня 2021, 16:58
2530
0
Десна - Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна

Сусіди по таблиці відкриють черговий тур Прем'єр-ліги, і протистояння претендентів на єврокубкові місця виглядає одним із центральних в турі. Тим більше, тижнем раніше обидві команди не дорахувалися очок, так що є додаткові стимули для виправлення турнірного становища.

Олександрія

Непогано провела матч проти «Ворскли» команда Юрія Гури, ніяк не «награвши» на поразку, але у підсумку - домашні 1:2. Втративши свої можливості, «Олександрія» дозволила полтавчанам реалізувати на один шанс більше. Крім трьох очок, господарі втратили і свого лідера - Кирила Ковальця, який після одного з єдиноборств невдало приземлився та отримав важку травму.

Також стало відомо про серйозне пошкодження Сергія Гриня, який вибув на невизначений термін. Взагалі, вистачало жорстких стиків в цьому поєдинку, що, в підсумку, вилилося в дискваліфікації Каспарса Дубри та Олега Кожушка, які перебрали з картками.

Десна

Три матчі не знає перемог чернігівська команда, набравши в них лише одне очко, і це - повторення своєї найгіршої серії в сезоні. З іншого боку, «нулі» проти «Миная» в минулому турі не можна розцінювати як таку вже невдачу - в Ужгороді «Десна» цілком могла і програти.

Несподівано не зіграв у минулому турі один з лідерів команди Андрій Тотовицький, який здав позитивний тест на коронавірус. Про спалах COVID-19 в колективі після такої неприємної події мова, на щастя, не йшла, тому чекаємо максимально бойовий склад і в п'ятницю.

Статистика зустрічей

У двох останніх сезонах «Десна» фінішувала вище за «Олександрію» в таблиці, і в особистих зустрічах чернігівська команда також була краще. Чотири перемоги в шести матчах (три з них - великі) при одній нічиїй і одній поразці. Різниця м'ячів - 17:7. У загальній історії протистояння - невелика перевага за «Олександрією».

Останній поєдинок датований квітнем, і тоді «Десна» виграла вдома - 4:1. Дублем відзначився Андрій Тотовицький, участь якого в п'ятницю під питанням, по голу забили Максим Імереков та Олексій Гуцуляк, які вже не грають у Чернігові. У гостей забив Кирило Ковалець, який точно не зіграє в майбутньому поєдинку.

Коментар

«Якщо не потрапимо в єврокубки - в якості покарання готовий поголити бороду», - такий коментар Левана Арвеладзе напередодні майбутнього поєдинку опублікувала прес-служба «Десни». Жарти - жартами, але з «Олександрією» буде дійсно, як кажуть, лобове протистояння. І Арвеладзе, котрий давненько не забивав голів, час блиснути результативністю.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Литовка, Картушов, Сафронов, Селін, Болбат, Домбровський, Арвеладзе, Калитвинцев, Безбородько, Будківський, Юрченко.

«Олександрія»: Білик, Мірошниченко, Бабогло, Калюжний, Цуріков, Рибалка, Спінеллі, Дришлюк, Кирюханцев, Одарюк, Мельник.

Прогноз на протистояння

Після «полтавської битви» у «Олександрії» вистачає кадрових проблем, і тренерському штабу доведеться вирішувати непростий «ребус». «Десні» в цьому плані явно легше, тим більше, все ближче підбирається до звання лідера команди Владлен Юрченко. З огляду на ці фактори, нашою ставкою буде перемога господарів.

22 жовтня, п'ятниця

«Десна» – «Олександрія»
Чернигів. Стадіон ім. Гагаріна. 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 1
ДЕСНА  ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Леоненко порадив 2 ветеранам закінчити кар'єру в збірній України
Футбол | 04 липня 2024, 11:11 0
Леоненко порадив 2 ветеранам закінчити кар'єру в збірній України

Віктор вважає, що Ярмоленко та Степаненко мають звільнити місце молодим

ОФІЦІЙНО. Динамо підписало ще одного півзахисника Дніпра-1
Футбол | 03 липня 2024, 16:11 106
ОФІЦІЙНО. Динамо підписало ще одного півзахисника Дніпра-1

Валентин Рубчинський продовжить кар'єру в Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.