Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 21 жовтня 2021, 01:21
862
2

Шахтар влаштував фестиваль «чорних» ювілеїв

Гірники зазнали 90-ї поразки в єврокубках

| Оновлено 21 жовтня 2021, 01:21
862
2
Шахтар влаштував фестиваль «чорних» ювілеїв
ФК Шахтар

Поразка від «Реала» (0:5) стала 90-ю для «Шахтаря» в єврокубкових турнірах. 54 рази гірники йшли з поля переможеними в Лізі чемпіонів, 28 - в Лізі Європи (Кубку УЄФА), 5 - в Кубку кубків, 2 - в Кубку Інтертото і 1 - в Суперкубку УЄФА. Крім того, програш «вершковим» став 30-м для донеччан на своєму полі, в тому числі 20-м в Лізі чемпіонів, а також 20-м для українських клубів в єврокубкових баталіях з іспанцями.

На цьому фестиваль «чорних» ювілеїв «Шахтаря» не закінчується. М'яч, забитий Родрігу, став 70-м, пропущеним нашими командами у зустрічах з клубами з Іспанії в Лізі чемпіонів і 50-м в домашніх поєдинках з іспанцями в єврокубках, а також 50-м пропущеним гірниками в іграх з тими ж іспанцями. Крім того, помаранчево-чорні «округлили» безвиграшну серію українців в єврокубковому сезоні-2021/22 до 10 матчів (3 нічиї і 7 поразок).

 

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vadum Hrynchuk
Ааааа, хронологічно. Ну так нічого страшного. Виграв би Шахтар в Монако вдома, а не на виїзді, і було би всього лиш вісім безвиграшних матчів поспіль))) Статистика знає все)
Vadum Hrynchuk
У кого це третя нічия?