Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 30 жовтня 2021, 15:39
443
0

Леонід БУРЯК: «В Барселоні є топ-гравці і без Мессі»

На київське «Динамо» чекає складний поєдинок із каталонським клубом, вважає фахівець

| Оновлено 30 жовтня 2021, 15:39
443
0
Леонід БУРЯК: «В Барселоні є топ-гравці і без Мессі»
ФК Барселона. Ансу Фаті

Екс-тренер київського «Динамо» Леонід Буряк поділився очікуваннями від виїзного поєдинку української команди з каталонською «Барселоною» у межах групового етапу Ліги чемпіонів.

«Мені здається, динамівці повинні бути готові до матчу з «Барселоною» на її полі. Цей поєдинок фактично ключовий у подальшій боротьбі за єврокубкову весну як для нашої команди, так і для «Барселони».

Кажуть, зараз не така «Барселона», як раніше, з Мессі. Можливо, але все одно каталонський клуб залишається дуже сильним. У складі каталонців є гравці топ-рівня і без Мессі — Агуеро, Депай. «Барселона» грає вдома, тому для динамівців матч буде дуже складним. Сподіваємося, що в даній ситуації нічийний результат був би позитивним для «Динамо» в Іспанії.

Не думаю, що «Барселону» варто порівнювати з «Баварією». Звичайно, «Баварія» збалансована у всіх лініях, виглядає машиною. Але «Барселона», на мій погляд, теж додає після декількох непереконливих ігор. Це показав і матч у Прімері з «Валенсією». Потенціал хороший, який залишає «Барселону» в числі фаворитів на чемпіонство в Прімері.

У сьогоднішньому матчі на «Камп Ноу» одного бажання динамівцям буде недостатньо. Треба буде показати свій максимум у всіх компонентах», — вважає Буряк.

Матч Ліги чемпіонів «Барселона» — «Динамо» відбудеться у середу, 20 жовтня, о 19:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.