Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2021, 07:12
1169
1

Анчелотті: «Вінні провів відмінний матч. Треба все зважити перед Класіко»

Головний тренер «Реала» розповів про виїзну перемогу над «Шахтарем» у ЛЧ

| Оновлено 20 жовтня 2021, 07:12
1169
1
Анчелотті: «Вінні провів відмінний матч. Треба все зважити перед Класіко»
ФК Шахтар. Карло Анчелотті

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті на прес-конференції розповів про виїзну перемогу над «Шахтарем» (5:0) в матчі 3-го туру Ліги чемпіонів.

– Як можна описати одним словом перший гол Вінісіуса Жуніора? Згодні, що така гра і результат – це найкращий спосіб підготуватися до Класіко з «Барселоною», яке відбудеться у неділю?

– Вінні провів відмінний матч. Але сьогодні складно виділити когось одного, добре зіграла вся команда. Ми добре захищалися, у нас виходив високий пресинг і контратаки. І це дійсно додає нам впевненості напередодні поєдинку з «Барселоною».

– Складається враження, що Вінісіус кожен раз виглядає все спокійніше, коли виявляється з м'ячем на ударній позиції. Він вже не так поспішає, як раніше, і більше забиває. Згодні?

– Дійсно, Вінні став кращим. Він прекрасно грав в першій половині сезону, зараз він також був дуже швидким, багато рухався, забив хороші голи. Видно, що він насолоджується грою на полі.

– А як ви оцінюєте іншого бразильця – Родріго, якого ви обійняли після заміни? Чи заслуговує він зіграти і проти «Барселони»?

– Дійсно, гра Родріго мені також сподобалася. Він добре діяв у захисті, брав участь в контратаках. Чи вийде він на поєдинок з «Барселоною», поки не знаю. Однак дійсно складно міняти футболістів, які провели такий хороший матч.

– Цей поєдинок може вплинути на ваші плани щодо складу на гру з «Барселоною»? Наприклад, відпочивав Федеріко Вальверде.

– Правда, після такого матчу мені є над чим подумати. Дуже сподобалася гра. Вальверде повернувся в клуб тільки в суботу, в той час як вся команда відпочивала, тому він розпочав поєдинок на лаві. Потрібно все зважити і оцінити.

– Коли в 2015 році ви розпрощалися з Карімом Бензема, він більше грав для партнерів, а зараз складається враження, що у нього більше голоду і амбіцій. Це головна відмінність?

– Зараз він є справжнім лідером, таким як можуть бути Кроос, Каземіро, Модрич. Він більше придбав лідерських якостей, але як футболіст мені подобався і тоді, а тепер, може, ще більше.

– «Реал» зіграв на нуль в обороні. Чи вплинула на результат форма та дії Мілітао?

– Дійсно, ми захищалися добре. А якщо нам не забивають, то завжди більше шансів перемогти. Але важлива не індивідуальна, а командна гра. Так що це заслуга не тільки захисників і воротаря, але і хавбеків, які відмінно виконували свою роботу.

– Через п'ять з половиною місяців в дію повернувся Ферлан Менді. Наскільки це надає стабільності лівому флангу, який шкутильгав на початку сезону?

– Повернення Менді дуже важливе для нас. Він прекрасно обороняється і рухається по флангу, провів дуже хороші 65 хвилин.

– Вперше за довгий час в середині поля можна було побачити разом Крооса, який пропустив 8 матчів, Каземіро та Модрича. Чим Кроос покращує гру «Реала» в центрі?

– У Крооса дуже чіткий пас, він діє з холодною головою, приймає правильні рішення і не боїться тиску. Це три гравці, які виграли абсолютно все, але у них досі залишається голод до перемог. Ми можемо тільки аплодувати їм.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі
Футбол | 25 квітня 2024, 02:15 2
Все серйозно? Миколенко залишав стадіон у захисному чоботі на лівій нозі

Віталій отримав неприємну травму у матчі «Евертон» – «Ліверпуль»

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bibenco
Согласны, что такая игра и результат – это лучший способ подготовиться к классико с «Барселоной»
---------------
Докатились. Игру с Шахтёром в ЛЧ рассматривают в качестве тренировки.