Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2021, 21:22
2399
4

Порту – Мілан. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Єврокубкова казка може завершитися для італійського колективу вже найближчим часом

| Оновлено 19 жовтня 2021, 21:22
2399
4
Порту – Мілан. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 19 жовтня, у Порту на стадіоні «Драгау» відбудеться матч третього туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють португальська «Порту» і італійський «Мілан». Стартовий свисток німецького рефері Фелікса Бриха з Мюнхена прозвучить о 22:00 за київським часом.

Порту


Ситуація в квартеті B поступово почала виходити з-під контролю двох команд, яких ще до старту групового етапу вважали претендентами на боротьбу, переважно, за місце в Лізі Європи УЄФА. Однак, поки явні фаворити в особі «Ліверпуля» і «Атлетіко» будуть з'ясовувати стосунки виключно між собою, португальський «Порту» має всі шанси остаточно відкинути італійський «Мілан» на останню сходинку турнірної таблиці. Станеться це, із найбільшою часткою ймовірності, лише в одному випадку – якщо «дракони» переможуть в обох поєдинках двоматчевої спареної дуелі.

Для виконання цього завдання у команди Сержіу Консейсау є за плечима досвід значної невдачі в домашній грі проти колективу Юргена Клоппа (1:5), навички здобування одного бала на «Ванда Метрополітано» (0:0), а також безпрограшна серія на внутрішній арені, яку доповнив вихід до наступного раунду національного Кубка на минулих вихідних. Єдине, що може турбувати португальського наставника на цьому тлі, так це травма півзахисника Пауло Отавіо. Однак, «Порту» точно не звикати грати без свого лідера атакуючої лінії хоч увесь груповий етап Ліги чемпіонів.

Мілан


«Россонері» настільки довго чекали повернення до головного клубного турніру Старого Світу, що, коли нарешті зуміли заробити собі право на участь у ньому, не знайшли в собі сил конкурувати з кращими командами Європи. Матчі проти «Ліверпуля» і мадридського «Атлетіко» були для підопічних Стефано Пьолі сповненими боротьби і емоцій, проте їх результат був однаковий у плані набраних очок – дві поразки, 2:3 і 1:2 відповідно. Як підсумок, на дуель проти «Порту» «Мілан» заходить в абсолютно невигідному становищі, а ціна його можливої ​​помилки буде як ніколи раніше висока.

Останнім часом «червоно-чорні» досить багато пропускають, тому особливо покладати надії на оборону їм не доводиться. Куди більш перспективною точкою для докладання зусиль, проте й тут може скластися ситуація, аналогічна домашній грі проти «матрацників», коли команда зіткнулася з необхідністю забивати голи, проте не зуміла впоратися з тиском більш досвідчених у плані єврокубкових баталій суперників. «Мілан» досить успішний на внутрішній арені в цьому сезоні, але чи зуміє він перенести ці результати і на єврокубки?

Орієнтовні склади


«Порту»: Кошта – Венделл, Маркано, Пепе, Санусі – Урібе, Олівейра – Луїс Діас, Корона – Таремі, Мартінес.

«Мілан»: Тетерушану – Балло-Туре, Романьйолі, Томорі, Калабрія – Тоналі, Беннасер – Леау, Круніч, Салемакерс – Жиру.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що команди цілком здатні зіграти в результативний футбол, а загроза залишитися з порожніми руками буде підганяти гостей сильніше, ніж їхніх суперників. Нашою ставкою буде позиція – «Мілан» не програє і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 5.50 за лінією Parimatch.

19 жовтня, вівторок

«Порту» – «Мілан»
Порту. «Драгау». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Фелікс Брих (Мюнхен, Німеччина)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oliynuk_sport
Прогноз, згоден з Sport.ua, 2:2.
manticora1990
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил