Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2021, 19:54
2448
1

ПСЖ – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

І року не минуло від минулих зустрічей, проте як все змінилося!

| Оновлено 19 жовтня 2021, 19:54
2448
1
ПСЖ – РБ Лейпциг. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У вівторок, 19 жовтня, у Порту на стадіоні «Парк-де-Пренс» відбудеться матч третього туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють французький «ПСЖ» і німецький «РБ Лейпциг». Стартовий свисток італійського рефері Марко Гуїди з Торре-Аннунциати прозвучить о 22:00 за київським часом.

ПСЖ


В умовах настільки потужної трансферної кампанії в міжсезоння, для французького «Парі Сен-Жермен» справжнім холодним душем став старт на груповому етапі з нічийного результату гостьової гри проти бельгійського «Брюгге» (1:1). Однак, подальший домашній успіх у грі проти «Манчестер Сіті» (2:0) робить команду Маурісіо Почеттіно явним фаворитом у боротьбі за вихід із групи, а заповітний квиток до раунду плей-оф «червоно-сині» можуть завоювати вже за підсумками спарених дуелей проти «РБ Лейпциг», який у цьому сезоні не схожий сам на себе.

Примітно, що «червоних биків» і парижан уже третій розіграш Ліги чемпіонів поспіль доля зводить до очного протистояння, проте сукупний успіх при цьому завжди опинявся на боці французького колективу. Разом із «РБ» «ПСЖ» виходив до плей-оф із торішньої групової стадії, а кількома місяцями раніше не пустив опонентів у потенційний виключно німецький фінал Ліги чемпіонів проти мюнхенської «Баварії», який, власне, потім і програв.

Форма команди Почеттіно на внутрішній арені знову вражає уяву. У Франції завершився тільки десятий тур із 38, а відрив від своїх переслідувачів колектив зі столиці вже має величиною в дев'ять очок. Очевидна заявка на повернення чемпіонського титулу таким чином вже була формально подана на розгляд конкурентів, але всі ми прекрасно розуміємо, що Ліонель Мессі, Серхіо Рамос і інші гравці топ-рівня, які прийшли в клуб, явно звільняли місце на своїх полицях для нагород не для титулу чемпіонату Франції.

РБ Лейпциг


Що ж стосується колективу американця Джессі Марша, то зміна головного тренера завдала «червоним бикам» суттєвої шкоди. Колишні позиції на внутрішній арені благополучно втрачено, у Лізі чемпіонів, тим паче, результатів здобувати не виходить. Навіть спонтанний товариський матч проти польського «Шльонська» і той виявляється у підсумку програним. Становище всередині команди, яка ще рік тому під керівництвом Юліана Нагельсманна напружувала «Баварію» в чемпіонській гонці близька до критичної, проте врятувати єврокубкову кампанію шанси ще є.

Із великою часткою ймовірності можемо стверджувати, що «Манчестер Сіті» таки набере певну кількість очок у серії проти бельгійського «Брюгге», що означає для «РБ Лейпциг» тільки одне – поразка хоча б в одному з поєдинків проти «ПСЖ» здатна закрити для команди дорогу не тільки до раунду плей-оф Ліги чемпіонів, а й шлях в аналогічний раунд Ліги Європи. Наслідки такого збігу обставин незмінно призведуть до відставки головного тренера вже в зимовий трансферний період, тому для Марша зустрічі проти французького гранда нестимуть особливий характер. І дуже недоречним у цьому контексті був нічийний результат матчу німецької Бундесліги на вихідних проти «Фрайбурга» (1:1).

Орієнтовні склади


«ПСЖ»: Доннарумма – Мендеш, Кімпембе, Маркіньос, Хакімі – Верратті, Гуйє, Еррера – Мбаппе, Мессі, Вейналдум.

«РБ Лейпциг»: Гулачі – Клостерманн, Орбан, Сімакан, Мукіеле – Кампль, Лаймер – Собослаї, Форсберг, Нкунку – Поульсен.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі поля в цій грі будуть явними фаворитами, і при цьому можуть сміливо розраховувати на збільшення статистики за забитими м'ячами. Нашою ставкою буде позиція – перемога «ПСЖ» і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.04 за лінією Parimatch.

19 жовтня, вівторок

«ПСЖ» – «РБ Лейпциг»
Париж. «Парк-де-Пренс». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Марко Гуїда (Торре-Аннунциата, Італія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі
Футбол | 24 квітня 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранів у віці 35+, які продовжують кар'єру в Європі

Для когось із них прийдешнє літо, ймовірно, принесе момент, коли доведеться попрощатися

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oliynuk_sport
Прогноз 4:1.