Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 жовтня 2021, 02:45
856
0

Лука МОДРИЧ: «Шахтар змінив стиль гри і тренера, більше грає з м'ячем»

Лідер «Реала» Лука Модрич розповів про очікування від матчу з «Шахтарем»

| Оновлено 19 жовтня 2021, 02:45
856
0
Лука МОДРИЧ: «Шахтар змінив стиль гри і тренера, більше грає з м'ячем»
ФК Шахтвр Донецьк. Лука Модрич

Хорватський півзахисник і один з лідерів мадридського «Реала» Лука Модрич взяв участь у прес-конференції напередодні поєдинку 3-го туру Ліги чемпіонів з «Шахтарем», що відбудеться в Києві 19 жовтня в 22:00.

- Яким чином вашій команді потрібно провести завтрашню зустріч?

- Матч з «Шахтарем» буде дуже важливий для нас. Ми втрачали очки в попередніх іграх, так що поступатися не можна. Потрібно вийти на поле з вірою. Знаю, ми можемо перемогти. Останні три матчі були складними, але після паузи на зустрічі збірних у нас з'явилася віра. Потрібно виходити і вигравати.

- Як почуваєшся, коли тебе і партнерів порівнюють з іншими гравцями центру поля: Хаві, Іньєстою і Бускетсом?

- Я не люблю порівнянь. Вони багато зробили для свого клубу і збірної, але ми з Кроосом і Каземіро також багато зробили для «Реала». Нехай інші дають оцінку, але, вважаю, що ми багато зробили для свого клубу.

- Свого часу ти перервав гегемонію Роналду і Мессі, вигравши «Золотий м'яч». Чи може Карім Бензема в цьому році отримати нагороду?

- Є багато кандидатів на перемогу, і Карім один з них. Він цього заслуговує своєю грою протягом року. Карім завжди був на високому рівні, але в останні роки він особливо добре грав. Бензема завоював трофей зі збірною Франції, який заслужив. Сподіваюся, він виграє «Золотий м'яч», вважаю, він один з фаворитів гонки.

- Що думаєш про ідею проводити чемпіонат світу кожні два роки?

- Не бачу в цьому сенсу. Чемпіонат світу тому і особливий, що проходить раз на чотири роки. Але гравців і тренерів ніхто не питає, права голосу у нас немає.

- У минулому році «Шахтар» двічі обіграв «Реал». Хочете в цьому році взяти реванш?

- Справа не в реванші. «Шахтар» - сильний клуб, що і показав в минулому році. До сих пір цей клуб таким залишається. Нам потрібно вийти, провести свій найкращий матч і перемогти.

- Стежили за «Шахтарем», знаєте про істотні кадрові зміни команди в міжсезоння? Кого з гравців суперника можна виділити?

- Звичайно, ми стежили за «Шахтарем». У цьому клубі працює мій колишній партнер. «Шахтар» змінив стиль гри і тренера, тепер хоче більше грати з м'ячем, виходячи з оборони. Вважаю, зараз «Шахтар» сильніше, ніж був у минулому році.

- Після останніх трьох матчів гравці центральної зони «Реала» піддалися критиці. Що про це думаєш?

- Коли граєш за «Реал», треба приймати і розуміти, що критика після подібних матчів буде. Якщо перемагаєш, все добре, а якщо програєш, буде критика. Ми віримо в себе, знаємо, що можемо грати так, як було на початку чемпіонату. Продовжуємо вірити і доводити, що ми можемо повернутися на колишній рівень і знову перемагати.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.