Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 20 жовтня 2021, 21:14
3482
0

Бенфіка – Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Команді українця Романа Яремчука цього разу буде складно зачепитися за очки

| Оновлено 20 жовтня 2021, 21:14
3482
0
Бенфіка – Баварія. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Бенфіка. Роман Яремчук

У середу, 20 жовтня, у Лісабоні на стадіоні «Да Луж» відбудеться матч третього туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому португальська «Бенфіка» прийматиме мюнхенську «Баварію». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

«Бенфіка»

 

Після жеребкування більшість експертів очікували, що «орли» разом з київським «Динамо» будуть боротися за третє місце в квартеті, яке дозволить продовжити єврокубкову кампанію в плей-оф Ліги Європи, а «Баварія» і «Барселона» разом без особливих проблем вийдуть до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Однак після двох турів португальський клуб може й сам розраховувати на продовження боротьби в найпрестижнішому турнірі.

На старті групового раунду «Бенфіка» зіграла в безгольову нічию з «Динамо» (0:0), а в другому турі несподівано розгромила каталонську «Барселону» з рахунком 3:0. Український форвард Роман Яремчук взяв участь в обох поєдинках, проте результативними діями поки відзначається в національному чемпіонаті. З чотирма очками в активі команда Жоржі Жезуша займає другий рядок у турнірній таблиці. Попереду тільки чемпіон Німеччини, з яким португальцям доведеться зіграти в найближчому матчі.

«Баварія»

 

Команда Юліана Нагельсманна заслужено займає 1 місце в клубному рейтингу УЄФА і є одним з головних фаворитів на перемогу в Лізі чемпіонів. У своїй історії «Баварія» 11 разів грала у фіналі цього турніру, шість разів мюнхенцям вдавалося виграти трофей. Останній тріумф датований сезоном 2019/20, тому очевидно, що отримати такого суперника мало кому хотілося.

У першому турі «Баварія» розгромила «Барселону» (3:0), а в другому познущалася над київським «Динамо» (5:0). З 6 очками в активі підопічні Нагельсманна є одноосібними лідерами. У Бундеслізі діючі чемпіони теж на першому місці, на минулих вихідних їм вдалося ефектно перемогти «Баєр» у Леверкузені, забивши всі п'ять м'ячів протягом восьми хвилин першого тайму.

Прогноз на протистояння

 

Ми вважаємо, що «Баварія» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.43 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Бенфіка»: Влаходімос – Жілберто, Вертонген, Отаменді, Грімальдо, Жоау Маріу, Таарабт, Піцці, Вайгль, Яремчук, Рамуш.

«Баварія»: Ноєр – Упамекано, Девіс, Павар, Ернандес, Кімміх, Мюллер, Сане, Горецка, Гнабрі, Левандовськи.

20 жовтня, середа

«Бенфіка» – «Баварія»
Ліссабон. Стадіон «Да Луж». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.