Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 19 жовтня 2021, 18:12
1829
20

Віктор ВАЦКО: «Маліновський і Петраков повинні сховати своє его»

Фахівець вважає, що тренер і футболіст зобов'язані сісти за стіл переговорів

| Оновлено 19 жовтня 2021, 18:12
1829
20
Віктор ВАЦКО: «Маліновський і Петраков повинні сховати своє его»
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Відомий український коментатор Віктор Вацко поділився думкою про конфлікт між в.о. головного тренера збірної України Олександром Петраковим та 28-річним українським хавбеком «Аталанти» Русланом Маліновським.

Петраков не викликав Маліновського на жовтневі матчі відбору до ЧС-2022 проти Фінляндії (2:1) і Боснії і Герцеговини (1:1).

«Можна констатувати: футболісти збірної Боснії, які вийшли на заміну, підсилили гру. А футболісти, які вийшли на заміну у збірної України, гру не підсилили. Після слів Петракова про те, що не було атакувального гравця на заміну Шапаренку, всі українські вболівальники розводять руками.

Якщо людина грає в Лізі чемпіонів, в одній з кращих команд Серії А, і Петраков каже, що Маліновський не підходить під його тактичні схеми, виникає питання — де логіка? Ще питання: Боснія нас закрила, але ми повинні ж якось контратакувати? Ви бачили передумови для якісних виходів з оборони в атаку в другому таймі? Ми не настільки багата країна як Іспанія, Італія, Англія чи Франція. При нашій відсутності багатств ми не маємо права розкидатися кращими нашими гравцями. Маліновський як футболіст, Петраков як тренер — потрібно своє его сховати десь далеко і сісти за стіл переговорів, досягти консенсусу.

Павелко, як президент Української асоціації футболу, Павелко, якого ми знаємо як людину, яка хороша у переговорних процесах, він повинен виступити посередником. Я розумію, чому цього він не робив зараз. Тому що є рішення тренера, щоб не чинити тиск на тренера, щоб потім ми не говорили, що Петраков викинув Маліновського зі складу, а Павелко натиснув. Він повинен сісти з ними, посадити їх за один стіл переговорів, налити чаю, тому що більше нічого не можна, об'єднати і домовитися. З Боснією у нас дуже важлива гра на виїзді», — зазначив Вацко.

Останній поєдинок групового етапу відбору на ЧС-2022 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 16 листопада.

Джерело Футбол 1/2/3
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yass
"Павелко, которого мы знаем как человека, который хорош в переговорных процессах"
Со швейцарцами за Лигу наций договорился, с Шевченко за продление контракта договорился
samko
Задолбали Малиновским - будешь тренировать сборную - пригласишь его, а еще Коваленко и Судакова
Nordenus
Короче, после этого отбора, увольняем Петракова, приглашаем иностранного тренера который должен заново построить основу нашей сборной и промыть мозги всем нашим бездарным футболистам... Только так можно кардинально что то изменить, потому что сборной Шевы которая была год два назад, уже просто нет
Володимир Семигайло
Вацко про себе,він же відмовився від власного его,повернувшись на канали "Футбол".
jam79
Як пишуть фани Аталанти: No Malina - No Party!
Тут навіть нема що обговорювати.
Богдан Саженко
По людським якостям мені Петраков симпатичнішє маліни . Гомеса включив .зараз ще Гасп напрягнеться .Такий кадр іде на зміну гомесу . Тільки в основний склад ,навіть при дерьмо-грі
oilhunt12
Смотрел игру Аталанты последнюю, где Малина не играл и Аталанта разромно победила. Иличич феерил, скажем так. Есть чуйка что может сесть на банку Руслан.
Ommm
Всегда считал Вацко умнейшим человеком, жаль у нас тренера, президенты УАФ, люди сомнительного склада ума
Богдан Саженко
хто такий малиновський?І коли він в останній час підсилював гру збірной Укроаїни?вацко балабол безмозковий
slavasprostitutkam
Если человек играет в Лиге чемпионов, в одной из лучших команд Серии А, и Петраков говорит, что Малиновский не подходит под его тактические схемы, возникает вопрос — где логика?
---
давайте Лунина поставим в нападении, он игрок Реала, это ещё круче чем игрок Бенфики. вацько, твоё это ловить рыбу в платных водоёмах, что ты забыл в журналистике.
Микола
Вацко полезно изредка почитывать прессу https://sport.ua/news/558277-atalanta-s-malinovskim-prervala-neudachnuyu-se
riyu-i-podnyalas-v-top-6
«Аталанта» в матче 8-го тура чемпионата Италии обыграла «Эмполи» со счетом 4:1. Украинский хавбек Руслан Малиновский начал игру на лавке запасных и вышел на 68-й минуте.
Результативными действиями футболист не отметился.
.
Из вышеизложенного следует, что Петраков в ближайшее время не пригласит зазвездившееся чудо, вообразившее себя пупом земли.
И Петраков не будет вести никаких переговоров с Малиновским. Категории не те. Когда Малина приползет к нему на коленях с извинениями, то может быть тогда и будет решен вопрос.
nika007
Петраков должен оставить свои бздыки дома, а в сборной он представляет интересы общества, если ему говорят бери Малиновского и Лунина вместо ветерана Ляпова то он должен прислушиваться, а не делать по-своему
Богдан Саженко
Малиновський повинен публічно перед
Петраковаим вибачитися на всю україну .Вже вся Україна не хоче бачити в збірній подібних малиновських Краще більшє Яремчуків і Ярмоленків .Якщо навіть команда не підтримала Малиновського проти петракова ,до чого тут Петраков?
slavasprostitutkam
вообще надо сделать так чтобы болельщики выбирали тренера голосованием, через голосование указывали кому его приглашать и как играть. у нас народ ведь всегда всех умнее, надо уже всё делать через голосованием, мы тогда точно выиграем какой-нибудь турнир.
Alex Suz
Петраков тут не причём
Мажоров гнать в шею из сборной