Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 жовтня 2021, 15:47
1118
0

Емполі – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Руслан Маліновський отримає ще один шанс указати Петракову на його помилку

| Оновлено 17 жовтня 2021, 15:47
1118
0
Емполі – Аталанта. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 16 жовтня, у Емполі на стадіоні «Карло Кастеллані» відбудеться матч восьмого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцевий «Емполі» і бергамаська «Аталанта». Стартовий свисток рефері Марко Серри з Турина пролунає о 16:00 за київським часом.

Емполі


Новачок поточного розіграшу Серії А досить перспективно почав для себе кампанію в добре знайомих йому умовах. Колектив досвідченого наставника Ауреліо Андреаццолі відпрацьовує досить просту тактику: бере очки в матчах против приблизно рівних за силою суперників і віддає їх там, де передбачувано має мало шансів на успіх. Швидше за все, на старті футбольного року туринський «Ювентус» теж користувався подібними прогнозами, тому і примудрився програти на своєму полі колективу з Тоскани.

Перспективи «синіх» у сезоні оцінити досить складно, бо клуб не має в своєму розпорядженні значних фінансових ресурсів, а в його складі складно відшукати виконавців, які були б відомі широкому загалу. Друга половина турнірної таблиці – осяжна перспектива, яка може виявитися цілком реальною, але лише за тієї умови, якщо команда Андреаццолі і далі продовжить намагатися ставити підніжки суперникам більш високого рівня. Опоненти з Бергамо в майбутній грі до числа подібних мають безпосереднє відношення.

Аталанта


Підопічні Джан П'єро Гасперіні важко увійшли в новий сезон Серії А, у підсумку чого втратили вже досить багато очок і серйозно відстали від лідируючої групи команд. «Оробічі» лише в останніх турах перед жовтневою міжнародною паузою знайшли в собі сили на досягнення необхідних результатів, і навіть зуміли дати бій чинному чемпіону країни, міланському «Інтеру» на його полі (2:2). Ось тільки ще один поєдинок проти команди з Мілана завершився потім вже не так успішно (2:3).

Саме з поразкою за плечима і не такою вже й перспективною позицією на восьмій сходинці турнірної таблиці «Аталанта» йшла на невелику перерву. Не варто забувати, що «Богині» ще доводиться захищати честь країни на міжнародній арені, чим вона і буде зайнята вже через кілька днів, тому кращого способу як слід розігратися перед гостьовою дуеллю проти англійського «Манчестер Юнайтед» підшукати буде досить складно. У той самий час, великий ризик тренерської помилки, якщо Гасперіні вирішить поберегти когось зі своїх лідерів.

Орієнтовні склади


«Емполі»: Вікаріо – Марчізза, Віті, Романьйолі, Стоянович – Бандінеллі, Штулац, Журковскі – Хендерсон, Ді Франческо – Кутроне.

«Аталанта»: Спорт'єлло – Песселья, Паломіно, Демірал – Мехле, Фройлер, де Роон, Дзаппакоста – Маліновський, Ілічич – Мюріель.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості в майбутній грі постараються зіграти з мінімальною кількістю витрачених фізичних ресурсів, тому проведуть впевнений матч і в атаці, і в обороні. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» переможе і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 3.10 за лінією Parimatch.

17 жовтня, неділя

«Емполі» – «Аталанта»
Емполі. «Карло Кастеллані». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Марко Серра (Турин, Італія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова
Футбол | 15 квітня 2024, 15:42 17
Ексарбітр ФІФА прокоментував вилучення Зубкова

Олег Орєхов вважає, що гравця «Шахтаря» можуть жорстко покарати

Фани Арсенала насмішками провели Зінченка на заміну в грі з Астон Віллою
Футбол | 15 квітня 2024, 12:59 16
Фани Арсенала насмішками провели Зінченка на заміну в грі з Астон Віллою

Олександр переживає непрості часи в лондонському клубі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.